Τροχαίο σοκ στο Χαϊδάρη! Νταλίκα ανετράπη στη λεωφόρο Σχιστού!

Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τροχαίο σοκ στο Χαϊδάρη! Νταλίκα ανετράπη στη λεωφόρο Σχιστού!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Χαϊδάρη! Μία νταλίκα έχασε τον έλεγχο και ανετράπη από την πορεία της στη λεωφόρο Σιχστού.

Σύμφωνα με την Τροχαία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγος ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Στο τροχαίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

Στο μεταξύ μόλις χθες βράδυ ένας γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης ενεπλάκη σε τροχαίο και μπήκε εκτάκτως στην εντατική!

Λάρισα: Σοκαριστικό τροχαίο με νταλικά στην Εθνική οδό

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε με νταλίκα στην Εθνική Οδο το πρωί της Δευτέρας.

Τροχαίο με νταλίκα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη νέα Εθνική οδό, έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ύψος του Μεγάλου Μοναστηριού.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, ενώ λίγο μετά τις 9:30 ξεκίνησε η εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο Κιλελέρ.

Σημειώνεται, ότι στον τόπο του συμβάντος αναμένεται ειδικό γερανοφόρο όχημα, ώστε να απομακρύνει την νταλίκα από το οδόστρωμα της ΠΑΘΕ.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε.

Δείτε επίσης το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε χθες στην Λιβαδειά

larissanet.gr

Διπλό τροχαίο σοκ στην παραλιακή! Υπάρχουν τραυματίες!

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλιακή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τροχαίας, υπάρχουν τραυματίες.

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) στην παραλιακή οδό εξαιτίας δύο ατυχημάτων. Εξαιτίας αυτών, μάλιστα, το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός ενός ανθρώπου, χωρίς προς το παρόν να έχουν υπάρξει περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Στο μεταξύ σήμερα έγινε γνωστή και η είδηση για το σοβαρό τροχαίο που είχε ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που διέλυσε το αμάξι του!

Παράλληλα, ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου επίσης στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με το «διπλό» περιστατικό να έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, περιμένοντας την Τροχαία να ρυθμίσει την κίνηση και να επιληφθεί των ατυχημάτων.

Πηγή: athensmagazine.gr