Έκτακτο! Συναγερμός έξω από το σπίτι της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου!

Τι συνέβη;

Έκτακτο! Συναγερμός έξω από το σπίτι της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει έξω από το σπίτι της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, Open, οι άνδρες της ασφάλειας έκαναν έλεγχο έξω από το σπίτι της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Μεταξουργείου.

Συγκεκριμένα, έγινε έλεγχος σε ένα ύποπτο μηχανάκι, ενώ όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί σημαντικά από χθες, μετά και από την εκλογή της ως νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα που θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι εκείνη που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και από την πρώτη στιγμή, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η πρώτη γυναίκα που θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανατρέποντας όλα τα δεδομένα!

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι Ελληνίδα Δικαστής, που από τον Οκτώβριο του 2018, με πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καλογήρου, βρίσκεται στη θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΣτΕ και εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

«Αισθάνομαι την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την οποία με επέλεξε το υπουργικό συμβούλιο, ως τιμητικό βάρος, που με καλεί να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις», δήλωνε στην πρώτη της δήλωση πριν από 2 χρόνια η νέα πρόεδρος του ΣτΕ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956 με την καταγωγή της οικογένειάς της να είναι από τη Σταυρούπολη Ξάνθης.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Paris II. Εισήλθε ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εν συνεχεία προήχθη διαδοχικά σε Πάρεδρο (1988) και Σύμβουλο (2000).

Πηγή: iefimerida.gr

Μία ακόμα ισχυρή γυναίκα της πολιτικής, η Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε εχθές μία εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση!