Φρικτό δυστύχημα τον Τύρναβο: Εργάτης έχασε την ζωή του με απίστευτο τρόπο!

Πώς συνέβη;

Φρικτό δυστύχημα τον Τύρναβο: Εργάτης έχασε την ζωή του με απίστευτο τρόπο!

Φρικτό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Τύρναβο, όπου εργάτης έχασε την ζωή του με έναν απίστευτο τρόπο την ώρα της δουλειάς του.

Φρικτό θάνατο βρήκε 50χρονος, σε λατομείο στον Τύρναβο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr άνδρας περίπου 50 ετών πιάστηκε σε ταινία μεταφορά υλικών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Για το συμβάν κλήθηκε στις 7.30 π.μ. ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Αστυνομία ώστε να εξετάσει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Πηγή: larissanet

Φρίκη επικράτησε και με την είδηση πως πέθανε επιχειρηματίας πάνω στην σκηνή! Τι συνέβη;

Αεροπορικό δυστύχημα Ιράν: Εικόνες - σοκ! Αυτή είναι η στιγμή που έγινε χίλια κομμάτια!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν! Δείτε την τραγική στιγμή που το αεροσκάφος έγινε χίλια κομμάτια, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο της συντριβής, όπου σκοτώθηκαν και οι 176 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους, το έδαφος διακρίνεται να φωτίζεται από μια έντονη λάμψη. Λίγο αργότερα μια τεράστια έκρηξη συγκλονίζει την περιοχή, καθώς ο ουρανός «βρέχει» φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing!

Το αεροσκάφος της Ukraine International Airlines (UIA) συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, χωρίς προηγουμένως ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του να εκπέμψουν σήμα κινδύνου ή να ζητήσουν βοήθεια από τα οικεία αεροδρόμια ή τις ιρανικές Αρχές.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι το αεροσκάφος ήταν τυλιγμένο στις φλόγες προτού καταπέσει στο έδαφος. Επιπλέον παρατήρησαν ότι κατά την πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκε μια τεράστια έκρηξη, πιθανότατα επειδή το αεροσκάφος ήταν γεμάτο με καύσιμα.

Η Τεχεράνη επιμένει ότι τη συντριβή προκάλεσε πιθανότατα κάποια μηχανική βλάβη. Από την πλευρά τους οι ουκρανικές Αρχές επισημαίνουν ότι πέραν της έκρηξης στον κινητήρα η έρευνα εξετάζει διάφορα σενάρια, όπως την κατάρριψη από αντιαεροπορικό πύραυλο, τη σύγκρουση, την τρομοκρατική ενέργεια. Ωστόσο, η αρχική εκτίμηση δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών είναι ότι το δυστύχημα δεν οφείλεται σε κατάρριψη.

Αεροπορικό δυστύχημα εικόνεςΑεροπορικό δυστύχημα στιγμή Αεροπορικό δυστύχημα κάηκε