Σοκαριστικό βίντεο: Νταντά έκαιγε μωρό με καυτό νερό και δεν φαντάζεστε γιατί!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σοκαριστικό βίντεο: Νταντά έκαιγε μωρό με καυτό νερό και δεν φαντάζεστε γιατί!

Βίντεο που προκαλεί σοκ ήρθε στην δημοσιότητα με μια νταντά που έκαιγε το μωρό που πρόσεχε με καυτό νερό και δεν φαντάζεστε γιατί το έκανε.

Δεν μπορεί να χωνέψει κανείς αυτά που έκανε μια 30χρονη σε ένα κοριτσάκι 1,5 χρονών που το φύλαγε ως νταντά.

Η μητέρα του παιδιού έπιασε την νταντά να του πετάει βραστό νερό έχοντας κάμερες μέσα στο σπίτι. Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν βρήκε πληγές στα άκρα του κοριτσιού.

Όμως η Αστυνομία της Σινγκαπούρης αναφέρει πως τραυμάτισε το παιδί επίτηδες

Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή, πίσω από τις πράξεις της γυναίκας, σύμφωνα με την Αστυνομία της Σινγκαπούρης για να συλληφθεί και να απελαθεί πίσω στην πατρίδα της.

Το ζευγάρι έχει άλλη μια κόρη.

Επίσης, και η 8χρονη έχει τραυματισμούς στο σώμα της, παρόμοιες με εκείνες του μωρού, αλλά η νταντά φοβήθηκε μη μιλήσει και έτσι στράφηκε στην μικρή.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ελαφριά και εγκαύματα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Εντωμεταξύ σοκ προκαλεί και το γεγονός πως εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Φρίκη! Νταντά ξέχασε μωρό στην μπανιέρα και έπεσε σε κώμα!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως νταντά ξέχασε στην μπανιέρα μωρό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα στο νοσοκομείο και η ζωή του να κινδυνεύει.

Ένα μωρό μόλις 11 μηνών έπεσε σε κώμα στην Ταϋλάνδη, αφού σχεδόν πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Το ατύχημα συνέβη όταν η νταντά του, τον ξέχασε μέσα στο μπάνιο και πήγε να σβήσει τον φούρνο αλλά και να προσέξει το πρώτο παιδί της οικογένειας.

8χρονο παιδί πέθανε από διφθερίτιδα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία!

Νεογέννητο

Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά! Η νταντά ήταν αυτή που πήρε το μωρό κι έσπευσε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Οι γιατροί επανέφεραν τους χτύπους της καρδιάς του, όμως φοβούνται πιθανή εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του μωρού έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Πριν από πέντε μέρες, έγινε γνωστό ότι το μωρό δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Οι γονείς του ηλικίας 36 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι εκπαιδευτικοί και δίδασκαν σε σχολείο της Μπανκόνγκ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν κατηγόρησαν τη νταντά για το ατύχημα. Υποστήριξαν ότι η μπανιέρα ήταν άδεια και πως δεν αποκλείεται ο μικρούλης να έκλεισε την τάπα και να άνοιξε τη βρύση γιατί το είχε ξανακάνει. «Ανησύχησε ότι ο φούρνος εξακολουθούσε να καίει και ότι ίσως ο αδελφός του York, Rex (δύο ετών) θα μπορούσε να πάει εκεί. Έτσι πήγε να ελέγξει».

Το κόστος παραμονής για τη νοσηλεία του μικρούλη είναι περίπου 4.600 ευρώ την ημέρα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Μωρό σε κώμα

Πηγή: athensmagazine.gr