Σοκ στην Ημαθία! Αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Ημαθία! Αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα!

Σοκ επικρατεί στην Ημαθία με την είδηση πως αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα, με αποτέλεσμα να πεθάνει! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε έναν 30χρονο Έλληνα στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 35ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας και μάλιστα ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν κάτοικος Ημαθίας χτυπήθηκε με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί σε σημείο που να μην αναγνωρίζεται!

Ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από έναν περαστικό τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα στοιχεία του 30χρονου θύματος ταυτοποιήθηκαν την Πέμπτη, όταν αναγνωρίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλεξαν από το σημείο του δυστυχήματος τμήματα από το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε και «χτενίζουν τα συνεργεία της ευρύτερης περιοχής, για το ενδεχόμενο ο δράστης να το πήγε για επισκευή.

Τροχαίο σοκ ωστόσο είχε συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, με αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε πεζή!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη, μιας και ένα Ι.Χ παρέσυρε έναν άτυχο ηλικιωμένο και τον σκότωσε, στο κέντρο της πόλης σήμερα το πρωί.

Θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένου σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο, όταν αυτός προσπάθησε να διασχίσει την οδό Εγνατία, στο ύψος του ΙΝ Αγίου Αθανασίου, ρεύμα προς δυτικά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε ήδη καταλήξει.

Πηγή: voria.gr

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, ένα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί και στην Πάτρα, με δύο νεκρούς καθηγητές.