Αδιανόητο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη! Έκαναν bullying σε μαθήτρια και την έβαλαν να γλείψει τούρκικη τουαλέτα!

Τα λόγια σοκάρουν!

Αδιανόητο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη! Έκαναν bullying σε μαθήτρια και την έβαλαν να γλείψει τούρκικη τουαλέτα!

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη! Όπως έγινε γνωστό, μαθητές έκαναν bullying σε συμμαθήτρια τους και την έβαλαν να γλείψει τούρκικη τουαλέτα! Τι δήλωσαν για το περιστατικό;

Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying σε βάρος μαθήτριας από συμμαθητές της, σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σάλο. Όπως αποκάλυψε ο Focus FM 103,6 και η εκπομπή “Διπλός Ελληνικός”, στο 17ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, τρεις μαθητές έβαλαν συμμαθήτριά τους να γλείψει “τούρκικη” τουαλέτα,

“Ντρέπομαι ειλικρινά, όταν σε χώρο, που εποπτεύω, συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το περιστατικό έγινε στο ολοήμερο. Μου αναφέρθηκε, ότι στο διάλειμμα, κάποιοι μαθητές έπαιζαν ένα παιχνίδι- ο Θεός να το κάνει παιχνίδι, εν πάσει περιπτώσει παιδιά είναι- και για να εφαρμόσουν τους κανόνες, που έβαλαν στο παιχνίδι, πήγαν στις τουαλέτες.

Ζήτησαν άδεια από τον εκπαιδευτικό του ολοήμερου. Όταν ζητήσουν άδεια και πάνε 2 ή 3 παιδιά μέσα στην τουαλέτα και αν έγινε αυτό- μου καταγράφηκε, ότι πιθανότατα έγινε από μαρτυρίες, δεν το αρνούμαι εγώ-περιμένω να εξελιχθεί η διαδικασία για να διαπιστωθεί τί ακριβώς έχει γίνει. Δεν ήταν στον απόλυτο έλεγχο του δασκάλου, γιατί δεν έγινε στο χώρο του σχολείου, αλλά μέσα στην τουαλέτα”, δήλωσε στην εκπομπή ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

“Επιλήφθηκε ο διευθυντής, κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες, κάλεσε τους μαθητές, κάλεσε τους γονείς. Όπως αναφέρθηκαν και εγγράφως, έγιναν και απόπειρες βιαιοπραγίας κατά εκπαιδευτικών, ενεπλάκη η αστυνομία, δικαστικοί αγώνες, που λένε, ότι θα ξεκινήσουν.

Είναι απαράδεκτα πράγματα. Το ποινικό δε θα το εξετάσω, αλλά στο παιδαγωγικό να ξέρετε, ότι δε θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί, όποιος έχει ευθύνες, θα τις υποστεί. Ήδη κινήθηκαν διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου, αλλά οποιοδήποτε πρόβλημα και να συμβαίνει, με συναίνεση λύνεται”, συμπλήρωσε ο κ.Κόπτσης.

“Το κοριτσάκι έχει αλλάξει σχολείο, θα ζητήσω τη συναίνεση, γιατί η αλλαγή περιβάλλοντος δεν είναι ό,τι καλύτερο για να αντιμετωπίζεται ένα γεγονός. Άμεσα ξεκινούμε σχολές γονέων, πρέπει οι γονείς να ενημερώνονται”, κατέληξε ο περιφερειακός διευθυντής Κ.Μακεδονίας Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Σοκ ωστόσο είχε προκαλέσει και η είδηση πως 16χρονη μαθήτρια σχεδίασε ένοπλη επίθεση σε εκκλησία! Τι συνέβη;

Πηγή: focusfm.gr

Βίντεο σοκ: Καθηγήτρια ρίχνει μπουνιά σε μαθήτρια της!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει μία αδίστακτη καθηγήτρια να ρίχνει μπουνιά σε μαθήτριά της μέσα στο μάθημα!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ μιας και η αναπληρώτρια καθηγήτρια όχι μόνο ρίχνει μπουνιά αλλά κλωτσάει δυνατά τη μαθήτριά της. Ο λόγος ακόμα δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Ένας μαθητής της τάξης φρόντισε να τραβήξει τη σκηνή σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media, ενώ την επόμενη μέρα το σχολείο ανακοίνωσε την απομάκρυνση της αναπληρώτριας καθηγήτριας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της.