Πάνος Καμμένος: Ευχάριστα νέα για τον πολιτικό! Τι συνέβη;

Το νέο επαγγελματικό του βήμα!

Πάνος Καμμένος: Ευχάριστα νέα για τον πολιτικό! Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα "έσκασαν" για τον γνωστό πολιτικό! Τι συνέβη και ο Πάνος Καμμένος είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ;

Ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλάζει σελίδα στη ζωή του. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση έχοντας αδυνατίσει εμφανώς, αποφάσισε να κάνει και ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά του.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα, μιας και δεν συμμετείχε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τους ΑΝΕΛ. Έτσι, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, η νέα εταιρεία της έκθεσης αυτοκινήτων στη Λ.Συγγρού αύριο Δευτέρα έχει εγκαίνια.

Δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση που είχε κάνει εμφανώς αδυνατισμένος.

Πηγή: iefimerida.gr

Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση! Περπατούσε σαν... άλλος άνθρωπος!

Αγνώριστος απαθανατίστηκε σε νέα του δημόσια εμφάνιση ο Πάνος Καμμένος. Περπατούσε στον δρόμο σαν... άλλος άνθρωπος και δεν τον αναγνώρισε κανείς.

Έδωσε το παρών στην τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του επικεφαλής του ΓΕΣ από τον απελθόντα αρχηγό, στρατηγό Γεώργιο Καμπά, στον νέο αρχηγό, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν πιο αδύνατος και ιδιαίτερα κομψός με cashual chic με μπεζ παντελόνι , μαύρο παλτό και μπεζ κασκόλ.

Ο Πάνος Καμμένος δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό του εαυτό εαυτό, αφού έχει χάσει πολλά κιλά. Στιγμιότυπα από την εμφάνιση του έδειξαν στο Happy Day.

Πάνος Καμμένος εμφάνιση

Πάνος Καμμένος αδύνατος

Αρχηγός ΑΝΕΛ

Δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση που είχε κάνει εμφανώς αδυνατισμένος.

Πάνος Καμμένος: Τα "έσπασε" πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια! Τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν...

Μία σπάνια βραδινή νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια, έκανε ο Πάνος Καμμένος και τα... "έσπασε" πραγματικά! Πολλοί ήταν αυτοί, που τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν.

Ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μαζί με τον καλό του φίλο και ισχυρό άντρα των media, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, και με μεγάλη παρέα, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, να διασκεδάσουν στο North Live Stage , και να απολαύσουν από κοντά το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus, που με την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, προκαλούν sold out βράδια διασκέδασης.

Πάνος Καμμένος: Τα

Πάνος Καμμένος: Τα

Πάνος Καμμένος: Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο και τα παιδιά του! (Photos)

Ευδιάθετοι και δείχνοντας να διασκεδάζουν στο έπακρον, τόσο ο Πάνος Καμμένος, όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να τραγουδήσει λίγο, όταν του έδωσε το μικρόφωνο ο Λευτέρης Πανταζής, έγιναν το talk of the town, του κατάμεστου κόσμου hot spot διασκέδασης. Εκείνος όμως που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε θετικά, ήταν ο Πάνος Καμμένος, αφού πολλοί τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν, λόγω των πολλών κιλών που έχει χάσει, και είναι άλλος άνθρωπος.

Πάνος Καμμένος: Τα

Πάνος Καμμένος: Τα

Πάνος Καμμένος: Τα

Πάνος Καμμένος: Τα