Σοκ στο Μενίδι: Αστυνομικός επιτέθηκε σε 11χρονο! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στο Μενίδι: Αστυνομικός επιτέθηκε σε 11χρονο! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στο Μενίδι με την είδηση πως αστυνομικός επιτέθηκε σε 11χρονο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση!

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να μπαίνουν σε ένα στενό, όπου βρίσκονται δυο παιδιά. Κάποια στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς δίνει ένα χαστούκι στο έναν από τα δύο αγόρια. Στη συνέχεια στρέφεται προς το άλλο παιδί, το οποίο τρέχει φεύγοντας.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος με τον πατέρα του. Το παιδί ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και τρομαγμένο, όπως γράφει ο άνδρας στο Facebook, προσθέτοντας ότι ένας γείτονας έστειλε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είχε καταγράψει το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑ.Σ:
«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού στο Μενίδι, ανακοινώνεται ότι ήδη από χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για τα αποτελέσματα της οποίας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Με Απόφαση του Αρχηγείου οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί».

#Ανακοίνωση σχετικά με έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για χθεσινό περιστατικό βιαιοπραγίας...

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Sunday, January 26, 2020

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες θρήνος επικράτησε στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς πέθανε ένα σημαντικό μέλος του σώματος.


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στο Μενίδι! Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος και νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι στο Μενίδι βρέθηκε ένας άνδρας μαχαιρωμένος και νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο τραύμα προκλήθηκε από σουγιά.

Ο άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος το μεσημέρι της Κυριακής ένας ηλικιωμένος άνδρας, μέσα στο σπίτι του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αναζητούν τον γιο του θύματος, ο οποίος φαίνεται πως πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Θρήνος στην Εύβοια για αγαπημένο ζευγάρι! Το τροχαίο τους έκοψε το νήμα της ζωής!

Έκτακτο! Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά στο σπίτι του!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα! Νεκρός κάηκε μετά από φωτιά σπίτι του! Ποια η ανακοίνωση της αστυνομίας;

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο σπίτι, στον Βύρωνα!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος και ήταν μικρής έκτασης. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.