Κόμπι Μπράιαντ: Αυτός είναι ο οριστικός αριθμός των νεκρών! Δεν είναι 5 αλλά...

Τραγωδία!

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτός είναι ο οριστικός αριθμός των νεκρών! Δεν είναι 5 αλλά...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ! Ο οριστικός αριθμός των νεκρών δεν είναι 5 αλλά 9 τελικά από το δυστύχημα.

Όπως ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ η αστυνομία του Λος Άντζελες, οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν συνολικά εννέα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την 13χρονη κόρη του, ενώ οι ταυτότητες των υπόλοιπων θυμάτων θα ανακοινωθούν επίσημα από την αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης, ο οποίος κατηγόρησε το ΤΜΖ για την διαρροή της είδησης.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Πρόκειται συνολικά για εννέα θύματα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και πριν ο ιατροδικαστής να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα.

«Είναι μεγάλη ασέβεια να μαθαίνεις πως το αγαπημένο σου πρόσωπο πέθανε από το TMZ», συνέχισε ο σερίφης. «Αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά δεν θα αναφερθούμε τώρα σε αυτό. Θα περιμένουμε οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», σημείωσε.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι απέδωσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση του στα social media που συγκλονίζει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνεργαστεί με τον Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα του θανάτου του απέδωσε φόρο τιμής στα social media και συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ!

Ο Ελληνας άσος, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

undefined

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Black Mamba, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

undefined

Πηγή: iefimerida.gr