Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου!

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου!

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε την θλίψη στον πλανήτη. Το TMZ εξασφάλισε ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης τους ελικοπτέρου.

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία Μπράιαντ, και άλλα τρία άτομα.

Το ελικόπτερο του 41χρονου θρύλου έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι εννιά επιβαίνοντες.

Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντες δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνετρίβη το ελικόπτερο του μπασκετμπολίστα, ενώ το «TZM» έβγαλε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Αστυνομία ενημερώνεται για τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Ακούστε την ενημέρωση της Αστυνομίας εκείνη τη στιγμή:

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι απέδωσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση του στα social media που συγκλονίζει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνεργαστεί με τον Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα του θανάτου του απέδωσε φόρο τιμής στα social media και συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ!

Ο Ελληνας άσος, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

undefined

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Black Mamba, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

undefined

Πηγή: iefimerida.gr