Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας βίασε 14χρονη έπειτα από γνωριμία τους στο internet!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας βίασε 14χρονη έπειτα από γνωριμία τους στο internet!

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη, με την είδηση πως άνδρας βίασε 14χρονη έπειτα από γνωριμία τους στο internet! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Θύμα κακοποίησης φέρεται να έπεσε 14χρονη στην Κρήτη, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του CSI του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μάνου Σφακιανάκη.

«Σε μια κόλλα χαρτί, μια 14χρονη από την Κρήτη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από άγνωστο τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο. Πήγε σε ραντεβού μαζί του και κακοποιήθηκε», αναφέρει ο κ. Σφακιανάκης.


Με τραύματα στην ψυχή και με τον φόβο να κυριαρχεί, η ανήλικη έκρυψε από τους γονείς της τα όσα δραματικά βίωσε, όμως κατάφερε με δύναμη ψυχής να εξομολογηθεί γραπτώς την κακοποίησή της στους ειδικούς.

Φρίκη προκάλε και 32χρονος που ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!


Πηγή: neakriti.gr

Φρίκη στην Κρήτη! Αδίστακτος πατέρας βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στην Κρήτη, ένας αδίστακτος πατέρας ομολόγησε πως βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την ανήλικη κόρη του και μεταφέρθηκε στη φυλακή.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε στα Χανιά.

Πρωταγωνιστής ένας 55χρονος, σήμερα άνδρας, που κατηγορείται ότι βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την πρωτότοκη του κόρη η οποία σήμερα είναι 27 ετών!

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ένα ακόμα περιστατικό βιασμού σημειώθηκε από έναν αδίστακτο πατέρα.

Το κορίτσι, που όπως περιγράφουν αστυνομικές πηγές, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη, πριν λίγο καιρό βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να μιλήσει στους Αστυνομικούς και να περιγράψει τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Ο 55χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη αρχές του προηγούμενου μήνα, προσπάθησε να διαψεύσει τις κατηγορίες της κόρης του.

Στην προσπάθειά του αυτή, έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ειδεχθείς πράξεις του δίνοντας μάλιστα στις Αρχές και λεπτομέρειες για τη δράση του.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή όπου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή: ekriti