Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram λίγες ώρες πριν τον θάνατο του!

Τι είχε ανεβάσει;

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram λίγες ώρες πριν τον θάνατο του!

Αυτή ήταν τελευταία ανάρτηση του Κόμπι Μπράιαντ στο Instagram λίγες ώρες πριν τον τραγικό θάνατο του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο θρύλος του ΝΒΑ είχε μεγάλη αδυναμία στα ελικόπτερα και κυκλοφορούσε συχνά το δικό του Sikorsky S-76.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποθέωνε τον Λεμπρόν Τζέιμς,που ανέβηκε στην 3η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του NBA.

«Συνέχισε να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου» είχε γράψει.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: "Πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν! Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα της είδησης "πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν και ακύρωσαν τους αγώνες.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο στο οποίο, κατά πληροφορίες, κατευθυνόταν ο Κόμπι Μπράιαντ με το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Στο γήπεδο διεξαγόταν το Mamba Cup Tournament Series, ένα τουρνουά που ίδρυσε ο Κόμπι Μπράιαντ προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε νεαρά αγόρια και εφήβους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αναμετρήσεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Όταν τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς τους έμαθαν τα άσχημα νέα για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ επικράτησε παγωμάρα και σοκ.

Στη συνέχεια για να τιμήσουν τον Κόμπε όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο γονάτισαν ενώ τελικά οι αγώνες του τουρνουά ακυρώθηκαν.

protothema.gr