Θρήνος! Πέθανε ο Αριστείδης Ποζρικίδης!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε ο Αριστείδης Ποζρικίδης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως σήμερα, νωρίτερα μέσα στη μέρα, πέθανε ο Αριστείδης Ποζρικίδης!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ - Helexpo Κυριάκου Ποζρικίδη, καθώς ο πατέρας του, Αριστείδης Ποζρικίδης, ένας εμβληματικός άνθρωπος για τα οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αριστείδης Ποζρικίδης, γεννημένος το 1927 στη Θεσσαλονίκη, μέσα στη μακριά πορεία του διετέλεσε μεταξύ άλλων πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος, αλλά και μέλος στη διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ - Helexpo, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καθώς και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Η κηδεία του Αριστείδη Ποζρικίδη θα γίνει αύριο, στις 3.00 το μεσημέρι, στον Άγιο Δημήτριο.

Τα συλληπητήρια τους εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo , Τάσος Τζήκας, όσο και ο αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας, Αλέξης Τσαξιρλής, λίγο νωρίτερα, στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την έναρξη της 28η Agrotica.

Και οι δύο έκαναν λόγο για έναν άξιο και ικανό άνθρωπο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη συμβολή του στη διοργάνωση της 1ης Agrotica, το 1985.

Πηγή: voria.gr

Πέθανε ο Αριστείδης Ποζρικίδης

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση μετά το θάνατο γνωστού ηθοποιού!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος της ενημέρωσης με τα δυσάρεστα νέα!

Ο λόγος για τον Κώστα Γεωργιάδη που έπασχε από την επάρατη νόσο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Οικολόγων Πρασίνων», με τους οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών ο δημοσιογράφος, η πολιτική κηδεία του Κώστα Γεωργιάδη θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.

Πέθανε δημοσιογράφος

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των Οικολόγων Πρασίνων:

Σήμερα το πρωί ο φίλος μας και σύντροφος μας, δημοσιογράφος επί σειρά ετών των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Κώστας Γεωργιάδης έφυγε από κοντά μας.
Μαχητής και αισιόδοξος άρπαξε απ' τα κέρατα την επάρατη νόσο, και πάλεψε στα ίσα το θηρίο κοιτώντας το κατάματα. «Δεν σε φοβάμαι τ' ακούς? Με λένε Κώστα, εσένα όπως και να σε λένε δε με τρομάζεις. Θα σε πολεμήσω όπου κι αν είσαι, όπου κι αν είμαι». Και πολέμησε δυνατά. Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, μέχρι και στις παραλίες στην Γαύδο που τόσο αγαπούσε. Με την εξωστρέφεια, την επιμονή, και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτήριζε.
Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά το θηρίο νίκησε.
Όχι όμως τις αναμνήσεις. Τις καλές στιγμές, τις χαρές, τις λύπες, τις προσδοκίες, την ζωή.
Η πολιτική κηδεία του φίλου μας Κώστα θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πέθανε κι ακόμη ένας γνωστός ποδοσφαιριστής!

Πηγή: athensmagazine.gr