Τροχαίο σοκ στο Κιλκίς! Δύο νεκρές γυναίκες μετά από σύγκρουση!

Υπάρχουν ακόμα τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στο Κιλκίς! Δύο νεκρές γυναίκες μετά από σύγκρουση!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Κιλκίς, μιας και δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές μετά από ισχυρή μετωπική σύγκρουση!

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το μεσημέρι της Δευτέρας δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πετριτσίου, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, στον δήμο Κιλκίς.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 14.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο και στο άλλο όχημα τρία άτομα, ενώ πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε με έναν διανομέα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων. Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες, ενώ άλλη μια γυναίκα και ένας άντρας βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Στο τροχαίο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Πηγή: voria.gr

Τροχαίο σοκ στην Καβάλα με νεκρό και τραυματίες!

Ένα τροχαίο σοκ έγινε στην Καβάλα πριν από λίγη ώρα με έναν νεκρό αλλά και τραυματίες!

Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου, που συνέβη το σήμερα πρωί στον Σταυρό Καβάλας, στο ύψος της διασταύρωσης του Αμυγδαλεώνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 11 παράτυποι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα. Αμεση ήταν η παρέμβαση της τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γρήγορα τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο οδηγός του ΙΧ αγνόησε στο σήμα των αστυνομικών
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα στάσης, που του είχαν κάνει αστυνομικοί.

Αντίθετα, ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και τελικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο, να προσκρούσει αρχικά σε κράσπεδο, αμέσως μετά την περίφραξη παρακείμενου καταστήματος και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Τόσο ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του, όσο και οι τραυματίες διακομίστηκαν στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού. Οι υπόλοιποι κρατούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στη Νέα Καρβάλη.

Πηγή: iefimerida.gr