Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του!

Μία ολόκληρη αυτοκρατορία!

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του!

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, έγινε γνωστή η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του ο Κόμπι Μπράιαντ, στη γυναίκα του και τις 3 κόρες του.

Ο αστέρας του ΝΒΑ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του ελικοπτέρου του, σοκάροντας ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο «Black Mamba» στα χρόνια της καριέρας του κατάφερε πολλά πράγματα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, και έτσι όπως είναι επόμενο, η περιουσία που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλη.

Το μήνυμά της για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ έστειλε και η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram.

-Το 2013 ο Μπράιαντ ίδρυσε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Bryant Stibel μαζί με τον ιδρυτή του Web.com, Jeff Stibel. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με επενδύσεις σε δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης και δεδομένων.

-Παράλληλα ο ίδιος ο Κόμπε είχε προσωπικές επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο λανσάρισμα ενός αθλητικούς ενεργειακού ποτού με την επωνυμία, Body Armor.


-Το 2016, ο Μπράιαντ ίδρυσε επίσης το Granity Studios, μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης που επικεντρώνεται στη δημιουργική αφήγηση γύρω από τον αθλητισμό. Μέσα από αυτή την εταιρεία, έγραψε και διηγήθηκε και την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία μικρού μήκους το 2018.


-Ο θρύλος του NBA έχει δημιουργήσει και τη δική του τεράστια αθλητική ακαδημία με το όνομα Mamba Academy, στην οποία και κατευθυνόταν με τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου. Μέσω αυτής ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα μπάσκετ για τους νέους που ονομάζεται Mamba League με στόχο να δώσει σε εκατοντάδες παιδιά δωρεάν πρόσβαση στο άθλημα.


-Το 2003, ο σούπερ σταρ των Λέικερς υπέγραψε για πρώτη φορά συμφωνία και με τη διάσημη αθλητική εταιρεία Nike, βοηθώντας την να εδραιώσει τη θέση της στον κόσμο του μπάσκετ.


-Τέλος, ο “Black Mamba” είχε επίσης εμπορικές συνεργασίες με μια σειρά άλλων κορυφαίων εμπορικών σημάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των McDonald’s (MCD), της Sprite, της Nintendo (NTDOF) και της Turkish Airlines.

Φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίζονται και τα συμβόλαια που υπέγραφε με την ομάδα του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram λίγες ώρες πριν τον θάνατο του!

Αυτή ήταν τελευταία ανάρτηση του Κόμπι Μπράιαντ στο Instagram λίγες ώρες πριν τον τραγικό θάνατο του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο θρύλος του ΝΒΑ είχε μεγάλη αδυναμία στα ελικόπτερα και κυκλοφορούσε συχνά το δικό του Sikorsky S-76.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποθέωνε τον Λεμπρόν Τζέιμς,που ανέβηκε στην 3η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του NBA.

«Συνέχισε να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου» είχε γράψει.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του