Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρία ακόμα πτώματα από το ελικόπτερο!

Η έρευνα για τους υπολοίπους συνεχίζεται

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρία ακόμα πτώματα από το ελικόπτερο!

Τρία ακόμα πτώματα ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή του κορυφαίου αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του.

Νωρίτερα είχαν ταυτοποιηθεί και τα εννέα θύματα του δυστυχήματος.

Νεκροί είναι ο Κόμπι Μπράϊαντ η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η προπονήτριά της Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα. Τα τελευταία θύματα που ταυτοποιήθηκαν είναι η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια τής Τζιάνα και η μητέρα της Σάρα, καθώς και ο πιλότος Αρα Ζομπαγιάν.

Πηγή: iefimerida.gr

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άδεια που πήρε ο πιλότος βγήκαν στην επιφάνεια.

Κόμπι Μπράιαντ: Η συγκινητική ευχή στην 17χρονη κόρη του μία βδομάδα πριν τον θάνατό του!

Μία βδομάδα πριν τον αιφνίδιο θάνατό του, ο Κόμπι Μπράιαντ, έστειλε στην 17χρονη κόρη του μία συγκινητική ευχή για τα γενέθλιά της!

Ο θάνατος του αστέρα του ΝΒΑ, σόκαρε όλο τον πλανήτη με χιλιάδες μηνύματα να έρχονται το ένα μετά το άλλο για την οικογένειά του.

Ο Κόμπι "έφυγε" μαζί με την 13χρονη κόρη του, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του Βανέσα και τις 3 κόρες του.

Μάλιστα, μία από αυτές είχε γενέθλια πριν από μία βδομάδα, με τον αθλητή να της εύχεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Σ 'αγαπώ πέρα ​​από το μέτρο. Θα είσαι πάντα η μικρή μου πριγκηπέσσα» είχε γράψει ο Κόμπι.

Στο μεταξύ πριν από λίγη ώρα ταυτοποιήθηκαν όλα τα θύματα από το δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του!

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, έγινε γνωστή η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του ο Κόμπι Μπράιαντ, στη γυναίκα του και τις 3 κόρες του.

Ο αστέρας του ΝΒΑ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του ελικοπτέρου του, σοκάροντας ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο «Black Mamba» στα χρόνια της καριέρας του κατάφερε πολλά πράγματα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, και έτσι όπως είναι επόμενο, η περιουσία που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλη.

Το μήνυμά της για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ έστειλε και η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram.

-Το 2013 ο Μπράιαντ ίδρυσε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Bryant Stibel μαζί με τον ιδρυτή του Web.com, Jeff Stibel. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με επενδύσεις σε δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης και δεδομένων.

-Παράλληλα ο ίδιος ο Κόμπε είχε προσωπικές επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο λανσάρισμα ενός αθλητικούς ενεργειακού ποτού με την επωνυμία, Body Armor.


-Το 2016, ο Μπράιαντ ίδρυσε επίσης το Granity Studios, μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης που επικεντρώνεται στη δημιουργική αφήγηση γύρω από τον αθλητισμό. Μέσα από αυτή την εταιρεία, έγραψε και διηγήθηκε και την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία μικρού μήκους το 2018.


-Ο θρύλος του NBA έχει δημιουργήσει και τη δική του τεράστια αθλητική ακαδημία με το όνομα Mamba Academy, στην οποία και κατευθυνόταν με τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου. Μέσω αυτής ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα μπάσκετ για τους νέους που ονομάζεται Mamba League με στόχο να δώσει σε εκατοντάδες παιδιά δωρεάν πρόσβαση στο άθλημα.


-Το 2003, ο σούπερ σταρ των Λέικερς υπέγραψε για πρώτη φορά συμφωνία και με τη διάσημη αθλητική εταιρεία Nike, βοηθώντας την να εδραιώσει τη θέση της στον κόσμο του μπάσκετ.


-Τέλος, ο “Black Mamba” είχε επίσης εμπορικές συνεργασίες με μια σειρά άλλων κορυφαίων εμπορικών σημάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των McDonald’s (MCD), της Sprite, της Nintendo (NTDOF) και της Turkish Airlines.

Φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίζονται και τα συμβόλαια που υπέγραφε με την ομάδα του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της καριέρας του.