Κόμπι Μπράιαντ: Σπάραξε ο Λεμπρόν Τζέιμς - «Ράγισε η καρδιά μου! Σου υπόσχομαι θα...»!

Θα δακρύσετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόμπι Μπράιαντ: Σπάραξε ο Λεμπρόν Τζέιμς - «Ράγισε η καρδιά μου! Σου υπόσχομαι θα...»!

Σπάραξε ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα. «Ράγισε η καρδιά μου! Σου υπόσχομαι θα συνεχίσω την κληρονομιά σου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο θρύλος του NBA πέθανε όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο του συνετρίβη λόγω της ομίχλης που υπήρχε στην περιοχή. Μαζί του ήταν η 13χρονη κόρη του και ακόμη επτά άνθρωποι.

Μέσα από το Instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει και ο Λεμπρόν Τζέιμς...

«Δεν ήμουν έτοιμος. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι σε αυτή την ανάρτηση, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, αρχίζω να κλαίω αφού σκέφτομαι εσένα, την Gigi και τη φιλία, δέσιμο, αδερφική σχέση που είχαμε. Άκουσα τη φωνή στο την Κυριακή το πρωί πριν φύγω από τη Φιλαδέλφεια για το LA. Δεν πίστευα πως θα ήταν η τελευταία μας συνομιλία. Τι στο καλό! Ράγισε η καρδιά μου, είμαι συντετριμμένος αδερφέ μου. Σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι στη Βανέσα και τα παιδιά. Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Σημαίνεις τόσο πολλά για εμάς, για τους Λέικερς. Είναι ευθύνη μου να το πάρω πάνω μου. Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και παρακολούθησε με. Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά αδερφέ». έγραψε.

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό τέλος των 9 ψυχών ανατριχιάζουν.

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρία ακόμα πτώματα από το ελικόπτερο!

Τρία ακόμα πτώματα ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή του κορυφαίου αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του.

Νωρίτερα είχαν ταυτοποιηθεί και τα εννέα θύματα του δυστυχήματος.

Νεκροί είναι ο Κόμπι Μπράϊαντ η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η προπονήτριά της Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα. Τα τελευταία θύματα που ταυτοποιήθηκαν είναι η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια τής Τζιάνα και η μητέρα της Σάρα, καθώς και ο πιλότος Αρα Ζομπαγιάν.

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άδεια που πήρε ο πιλότος βγήκαν στην επιφάνεια.