Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές δηλώσεις από το παρελθόν! "Θέλω να πεθάνω νέος!"

Η εξομολόγηση που τους "πάγωσε" όλους!

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές δηλώσεις από το παρελθόν!

"Θέλω να πεθάνω νέος, να γίνω αθάνατος!" Συγκλονίζει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατό του Κόμπι Μπράιαντ! Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του στο παρελθόν, τους είχε "παγώσει" όλους!

Μιλώντας στο ESPN, ο ΜακΓκρέιντι είπε πως ο Κόμπι Μπράιαντ του είχε εκμυστηρευτεί πολλά!

«Μου έλεγε: Θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που μου τα έλεγε αυτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου, μιας και απέκτησε την δικιά του οικογένεια, «Είμαι σίγουρος ότι αφού απέκτησε παιδιά δεν θα είχε το ίδιο σκεπτικό».

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άδεια που πήρε ο πιλότος βγήκαν στην επιφάνεια.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτές ήταν οι τελευταίες κινήσεις του πιλότου πριν την συντριβή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! Βγήκαν στο φως οι τελευταίες κινήσεις του πιλότου πριν την συντριβή! Τι λένε οι πληροφορίες;

Τις αιτίες της συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους εξακολουθούν να αναζητούν οι αρχές του Λος Άντζελες.

Όπως αποκαλύπτεται, το μοιραίο ελικόπτερο, ένα Sikorsky S-76 του 1991, δεν είχε «μαύρο κουτί», ούτε και χρειαζόταν να έχει. Υπήρχε όμως ένα iPad, το οποίο χρησιμοποιούνταν για το δρομολόγιο, τις καιρικές συνθήκες κι άλλα στοιχεία της πτήσης, το οποίο εξετάζουν οι αρχές. Σύμφωνα με το TMZ, οι αρχές ζητούν από τους πολίτες φωτογραφίες από τον καιρό που επικρατούσε στην περιοχή το πρωί της Κυριακής για να καθορίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες πετούσε το ελικόπτερο.

Το σημείο της συντριβής φυλάσσεται από αστυνομικούς, ώστε κανείς να μην πλησιάσει, σύμφωνα με το TMZ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον σερίφη του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να φτάσουν στο σημείο της συντριβής και αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις έρευνες.

Επισήμως παραμένει μέχρι στιγμής ανεξήγητο το δυστύχημα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου το οποίο συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας ανασύρθηκαν και αναγνωρίστηκαν τρεις σοροί. Οι αρμόδιες αρχές της Καλιφόρνιας (National Transportation Safety Board, NTSB ή Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Συγκοινωνιών) ανέλαβαν τη διερεύνηση του δυστυχήματος επί τόπου, με αποστολή 18μελους ομάδας ειδικών.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Συγκοινωνιών (NTSB), ο πιλότος του ελικοπτέρου στο οποίο βρίσκονταν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και άλλοι επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους άλλα δυο 13χρονα κορίτσια, έκανε μια τελευταία προσπάθεια να ανέβει και να αποφύγει την ομίχλη, λίγο πριν από τη συντριβή.

Αυτό φέρεται να είπε ο πιλότος στην τελευταία του επαφή με τον πύργο ελέγχου. Και όταν ρωτήθηκε τι σκόπευε να κάνει, δεν δόθηκε απάντηση. Η επικοινωνία είχε χαθεί. Ήταν 09:45 το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, λίγα λεπτά πριν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζιάνα, ο πιλότος κι άλλοι έξι άνθρωποι χάσουν τη ζωή τους στους λόφους της περιοχής Καλαμπάσας.

Οι κανόνες πτήσης που προβλέπει το καθεστώς Special VFR ορίζουν ότι ο πιλότος ελέγχει την πορεία του ακολουθώντας ορόσημα του εδάφους, όπως πχ τους αυτοκινητοδρόμους σε ένα εύρος ορατότητας τουλάχιστον 1.500 μέτρων και σε ύψος όχι μικρότερο των 500 ποδών (153 μέτρα περίπου). Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να μένει εκτός νεφών.

Το πρωί της Κυριακής, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Καλιφόρνιας είχε εκδώσει οδηγία, προειδοποιώντας τους κυβερνήτες ότι θα πρέπει να πετάξουν υπό καθεστώς IFR (Instrument Flight Rules, ή «Πτήση δι’ οργάνων»). Αυτό σημαίνει ότι επαφίενται εξ ολοκλήρου στις ενδείξεις των ηλεκτρονικών βοηθημάτων στο πιλοτήριο και όχι σε δεδομένα οπτικής παρατήρησης.

Ειδικά για την περιοχή όπου πετούσε το Sikorsky του Μπράιαντ, ίσχυε προειδοποίηση για Απόκρυψη Ορεινού Όγκου: Τα σύννεφα ήταν τόσο πυκνά ώστε έκρυβαν την ακριβή θέση του βουνού. Στο οποίο τελικά συνετρίβη το ελικόπτερο, 41 λεπτά μετά από την απογείωσή του. Κατέπεσε σε απότομη πλαγιά. Το πλησιέστερο κατοικημένο σημείο είναι το οικοδομικό τετράγωνο 4200, στην οδό Las Virgenes του Καλαμπάσας. Της πτώσης του ελικοπτέρου αμέσως ακολούθησε ανάφλεξη, εξαιτίας της οποίας προκλήθηκε πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν μέσα σε 9 λεπτά, άλλοι πεζοπορώντας σε δύσβατο έδαφος και άλλοι αερομεταφερόμενοι με το ελικόπτερο του σερίφη δεν βρήκαν επιζώντες.

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άδεια που πήρε ο πιλότος βγήκαν στην επιφάνεια.

Πηγή: eleftherostypos.gr