Δίκη Τοπαλούδη: Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία! "Την βρήκα..."

Τι λένε οι πληροφορίες;

Δίκη Τοπαλούδη: Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία!

"Την βρήκα μέσα στη θάλασσα!" Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο! Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία βγήκε στο φως στην δίκη της Τοπαλούδη! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό;

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε και σήμερα Τρίτη η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη που συνεχίστηκε με την κατάθεση του Θωμά Ζόβα.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που εξιχνίασε τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, το σώμα της νεαρής κοπέλας όταν βρέθηκε επέπλεε στο νερό, τα αντικείμενα της βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, ενώ το εσωρούχο της ήταν σκισμένο.

«Κατά τη γνώμη μου κάποιος το τράβηξε για να το σκίσει», είπε ο μάρτυρας και σημείωσε πως ο 21χρονος Έλληνας κατηγορούμενος «είχε έντονο χαρακτήρα και έδειχνε ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιθυμούσε τον καβγά».

Ακόμη ο κ. Ζόβας χαρακτήρισε τον 21χρονο Ροδίτη μη συνεργάσιμο με τις αρχές. Μίλησε μάλιστα και για τους γονείς του κατηγορουμένου για να επισημάνει πως ο πατέρας του 21χρονου, δεν έδινε απάντηση στο ερώτημά του για το που είναι ο γιος του, ενώ η μητέρα του αν και είχε αρχικά άριστη συνεργασία με τις αρχές «για ένα τετράωρο εξαφανίστηκε».

Αντίθετα, ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον δεύτερο 20χρονο κατηγορούμενο «συνεργάσιμο, πολύ ψύχραιμο και καθόλου φοβισμένο».


Πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ροδίτη, Θεόδωρος Μαντάς επανέλαβε ότι ο εντολέας του αποδέχεται ότι ήταν συμμέτοχος στην αξιόποινη πράξη, αλλά ο βαθμός της συμμετοχής του θα κριθεί από το δικαστήριο. Επιπλέον δήλωσε πως η δημόσια συγνώμη του δεν συνδέεται με την αναγνώριση ελαφρυντικού περί μεταμέλειας.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα και σήμερα έδωσαν το παρών γυναικείες οργανώσεις.

Δείτε επίσης τι συμβαίνει με το Ροδίτη κατηγορούμενο!

Πηγή: protothema.gr

Δίκη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο! Τι συνέβη στη δίκη της Τοπαλούδη και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό;

Στο εδώλιο κάθονται οι δύο άνδρες, 20 και 21 ετών, που φέρονται να βίασαν και να άφησαν την άτυχη φοιτήτρια να ξεψυχήσει, αφού την ξυλοκόπησαν!

Ενώ μέσα σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη, με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη να ξεσπά και επιτίθεται στους κατηγορούμενους!

Στην δίκη, που θα συνεχιστεί δύο εβδομάδες περίπου, μετά την πρώτη φορά που οι γονείς της φοιτήτριας αντίκρισαν τους φερόμενους δολοφόνους της, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες του φονικού. Ανάμεσα σε αυτούς αναμένεται να είναι, σύμφωνα με το Star, ο άνθρωπος που βρήκε την σορό της άτυχης κοπέλας, ο οποίος φέρεται να είχε δει μαζί της τους δύο κατηγορούμενους.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν, είναι και η επιστήθια φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, που μίλησε μαζί της πριν την μοιραία βραδιά. Στην λίστα των μαρτύρων είναι και η γιαγιά του ενός κατηγορούμενου, η οποία έμενε κάτω από το διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα, καθώς και οι γονείς του. Πριν δύο εβδομάδες, κατέθεσε ο λιμενικός που εξιχνίασε την υπόθεση, κάνοντας λόγο για έγκλημα, το οποίο δεν ήθελε να περιγράψει, όσο η μητέρα του θύματος βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Την ίδια ώρα, το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.


Πηγή: iefimerida.gr