Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τα 5 παιδιά του μέσα σε 10 χρόνια!

Ασύλληπτη τραγωδία!

Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τα 5 παιδιά του μέσα σε 10 χρόνια!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας αδίστακτος πατέρας μέσα σε διάρκεια 10 χρόνων σκότωσε και τα 5 παιδιά του ενώ συνελήφθη πριν από λίγες μέρες.

Το πρώτο πτώμα εντοπίστηκε το 2007 από έναν ψαρά ωστόσο η υπόθεση είχε παγώσει τότε χωρίς να βγουν στην επιφάνεια νέα στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν ο δολοφόνος.

Η υπόθεση θυμίζει τον πατέρα που σκότωσε τη 15χρονη κόρη του το καλοκαίρι!

Στην αρχή το DNA του μωρού δεν ταυτοποιήθηκε ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο Nikko είχε και αδέρφια τα οποία επίσης δολοφονήθηκαν. Ήταν η Kato Allen Perez γεννημένη το 1992. η Mika Alena Perez, γεννημένη το 1995, ένας δεύτερος Nikko Lee Perez γεννημένος το 1997 και η Kato Krow Perez, γεννημένη το 2001.

Τα πτώματα των 3 τελευταίων δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Πιστεύεται πως ο πατέρας τους όχι μόνο τα δολοφόνησε αλλά τα βασάνισε κιόλας.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 48χρονο που σκότωσε την γυναίκα του! Τι τον έκανε να την πυροβολήσει;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον 48χρονο της τραγωδίας στην Φθιώτιδα που σκότωσε την γυναίκα του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του. Τι τον έκανε να την πυροβολήσει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι εντόπισε η αστυνομία μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο σπίτι του, που βρίσκεται στον δρόμο Μακρακώμης-Μάκρης.

Την αστυνομία, ειδοποίησε περίοικος, καθώς το ζευγάρι έμενε πάνω από το πρατηρίο υγρών καυσίμων που διατηρούσε, και όταν πήγε να βάλει βενζίνη δεν είδε το κατάστημα ανοικτό και ανησύχησε.

Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Τραγωδία Φθιώτιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τους, δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, ωστόσο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του

Πάντως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: protothema.gr