Σοκ! Νεκρός ο Φώτης Ντούλος!

Τον βρήκαν στο σπίτι του!

Σοκ! Νεκρός ο Φώτης Ντούλος!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Φώτης Ντούλος!

Νεκρός στο σπίτι του Κονέκτικατ βρέθηκε ο ομογενής Φώτης Ντούλος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του. Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι αυτοκτόνησε.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του

Αεροφωτογραφίες δείχνουν προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκεται πάνω από έναν άνθρωπο, πιθανόν τον Φώτη Ντούλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που ουδέποτε έγινε. Τότε, αστυνομία και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του, ενώ έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Ο 52χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της. Δύο ημέρες μετά, μετά την καταβολή εγγύησης 6 εκατομμυρίων δολαρίων, του είχε επιβληθεί κατ' οίκον κράτηση.

Πηγή: protothema.gr

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, ένας γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή!

Σοκ στην Λακωνία! Άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Λακωνία με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες;

Ο 87χρονος έπεσε μέσα σε πηγάδι κι έπειτα από επιχείρηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ανασύρθηκε νεκρός

Τραγικό τέλος βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, στην περιοχή Γεράκι στους Μολάους Λακωνίας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 87χρονος έπεσε - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- μέσα σε πηγάδι κι έπειτα από επιχείρηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανασύρθηκε νεκρός.


Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ωστόσο σοκ είχε δημιουργηθεί πρόσφατα και σε αποθήκη του Καζακστάν με δεκάδες τραυματίες και έναν νεκρό!

Πηγή: protothema.gr