Αγωνία για την εξαφάνιση της 19χρονης στην Κρήτη! Πόσο καιρό αγνοείται;

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αγωνία για την εξαφάνιση της 19χρονης στην Κρήτη! Πόσο καιρό αγνοείται;

Αγωνία έχει επικρατήσει με την εξαφάνιση της 19χρονης κοπέλας από τα Χανία Κρήτης! Μάθετε αναλυτικά πόσο καιρό αγνοείται!

Πρόκειται για την Bancev Valena Anna Maria 19 ετών, με την τελευταία φορά που την είδαν να είναι στα Χανιά στις 22 Δεκεμβρίου 2019.

Μάλιστα για την εξαφάνισή της ενεργοποιήθηκε και η Γραμμής Ζωής 1065, εκδίδοντας Silver Alert. Η ζωή της, σύμφωνα με το σήμα εξαφάνιση, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες στην Καλλιθέα, εξαφανίστηκε μία 11χρονη!

εξαφάνιση 19χρονης

Πηγή: ekriti.gr

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 23χρονος στη Νίκαια!

Εξαφανίστηκε 23χρονος στη Νίκαια και σήμανε συναγερμός στην περιοχή!

Missing alert για την εξαφάνιση ενός 23χρονου, του Σανίλ Μασίχ, στη Νίκαια, εξέδωσε σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει η ΜΚΟ, στις 14/01/2020, στις 07:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, ο Σανίλ Μασίχ, 23 ετών.

Ο Σανίλ Μασίχ έχει ύψος 1,75μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, μαύρη φόρμα και μπλε μπουφάν.

Για την εξαφάνιση του Σανίλ Μασίχ ενημερωθήκαμε σήμερα πρωινές ώρες και κατόπιν συγκατάθεσης των γονέων προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

εξαφάνιση 23χρονος

Με τον σέρφερ που είχε εξαφανιστεί από την Αρτέμιδα τι συνέβη τελικά;

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός! Αγνοούνται 7 ορειβάτες στα Ιμαλάια!

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως αγνοούνται συνολικά 7 ορειβάτες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά από χιονοστιβάδα στα Ιμαλάια!

Τέσσερις Νοτιοκορεάτες και τρεις Νεπαλέζοι φέρονται ως αγνοούμενοι έπειτα από χιονοστιβάδα στην Αναπούρνα, μια από τις πιο ψηλές κορυφές των Ιμαλαΐων, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του Νεπάλ.

Η χιονοστιβάδα προκλήθηκε σε ύψος περίπου 3.200 μέτρων κοντά σε καταυλισμό για την ανάβαση στην κορυφή Αναπούρνα, μετά την σφοδρή χιονόπτωση που σημειώθηκε χθες Παρασκευή.

Το περιστατικό αυτό μας θυμίζει φυσικά την εξαφάνιση τριών ορειβατών από τον Παρνασσό πριν λίγους μήνες!

«Ενημερωθήκαμε ότι έχει χαθεί η επαφή με τέσσερις Νοτιοκορεάτες και τρεις Νεπαλέζους μετά την χιονοστιβάδα. Μια ομάδα διάσωσης εστάλη στην περιοχή χθες το βράδυ», δήλωσε ο Μίρα Ντάκαλ, αξιωματούχος του υπουργείου Τουρισμού του Νεπάλ.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Νταν Μπαχάντουρ Κάρκι, δήλωσε παράλληλα ότι η κακοκαιρία στην περιοχή εμποδίζει τις επιχειρήσεις διάσωσης. «Η ομάδα βρίσκεται καθ' οδόν. Έχουμε επίσης ένα ελικόπτερο το οποίο βρίσκεται σε ετοιμότητα για να απογειωθεί αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες», σημείωσε ο Κάρκι.

Η ορειβασία στην Αναπούρνα θεωρείται τεχνικά δύσκολη ενώ συχνά επίσης προκαλούνται χιονοστιβάδες στον ορεινό αυτόν όγκο. Ως εκ τούτου έχει και υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από αυτά του Έβερεστ, της ψηλότερης κορυφής στον κόσμο.

Στη Νότια Κορέα, αξιωματούχοι του εκπαιδευτικού τομέα δήλωσαν ότι οι τέσσερις Νοτιοκορεάτες που αγνοούνται ανήκαν σε ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών που εργάζονταν με παιδιά στο Νεπάλ.Το νοτιοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι μια ομάδα τεχνικής βοήθειας θα αποσταλεί στο Νεπάλ και ότι οι οικογένειες των αγνοουμένων ενημερώθηκαν.

Το 2014 σχεδόν 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από χιονοθύελλα στην οροσειρά Αναπούρνα, σε ένα από τα χειρότερα ορειβατικά δυστυχήματα που έχει σημειωθεί στη χώρα.
Πηγή: iefimerida.gr