Φώτης Ντούλος: Ανατροπή στην υπόθεση του! Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Δεν είναι τελικά νεκρός ο Έλληνας επιχειρηματίας!

Φώτης Ντούλος: Ανατροπή στην υπόθεση του! Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Ανατροπή στην υπόθεση του Φώτη Ντούλου, καθώς ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν είναι νεκρός αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ήταν μόνος του μέσα στο σπίτι. Μόνος του, να βιώνει έναν εφιάλτη που ξεκίνησε με την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του τον περασμένο Μάιο και τις κατηγορίες εναντίον του. Ο Φώτης Ντούλος μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και τελικά δεν μπόρεσε να βγει ποτέ ξανά, αφού από την πρώτη στιγμή οι αρχές τον θεώρησαν ως τον κύριο ύποπτο για την εξαφάνιση της Τζένιφερ.

Χθες επρόκειτο να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης του με την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά επέλεξε να μην πάει στο δικαστήριο. Προτίμησε να μπει στο γκαράζ να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του και με ένα λάστιχο που «έφευγε» από την εξάτμιση να εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα.

Όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στην κατοικία του στο Φάρμινγκτον, τον βρήκαν αναίσθητο μέσα στο αμάξι του, χωρίς να δίνει σημάδια ζωής. Έπεσαν πάνω του για να τον συνεφέρουν με τεχνικές ανάνηψης, όση ώρα περίμεναν το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε αργά το απόγευμα της Τρίτης για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο του Φάρμινγκτον. Τουλάχιστον είχε σφυγμό, έναν αδύνατο σφυγμό που έδειχνε ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το απονενοημένο διάβημα στο οποίο προέβη.

Οι γιατροί έπεσαν πάνω του, προκειμένου να τον σώσουν την ίδια στιγμή που η αδερφή του Ρένα Ντούλου βίωνε το δικό της δράμα. «Τον έφαγαν τον Φώτη» κατάφερε να ψελλίσει στον γράφοντα, περιμένοντας τα νέα από την μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου εισήχθη ο αδερφός της. Λίγες ώρες μετά, η κρισιμότητα της κατάστασης επέβαλε την μεταφορά του στο νοσοκομείο Τζακόμπι του Μπρονξ με ελικόπτερο.

Η συνέντευξη τύπου και τα αναπάντητα ερωτήματα

Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του Έλληνα επιχειρηματία. Το θρίλερ της αναζήτησης του ξεκίνησε λίγο μετά το μεσημέρι, όταν ο Ντούλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο που θα συζητιόταν η αναστολή της εγγύησης των 6.000.000 δολαρίων. Τόσα είχε καταβάλλει όταν συνελήφθη για τρίτη φορά από τις αρχές πριν λίγες εβδομάδες, με την κατηγορία της δολοφονίας της πρώην συζύγου του Τζένιφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον περασμένο Μάιο.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης οι αρχές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το συμβάν της απόπειρας αυτοκτονίας στην οποία προέβη ο γοητευτικός σκιέρ που αναστάτωνε πριν από δεκαετίες τα Νότια προάστια. Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί που έφτασαν στην κατοικία του Έλληνα επιχειρηματία, είδαν από το παράθυρο τον Ντούλο αναίσθητο μέσα το αυτοκίνητο του. Αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα και να τον μεταφέρουν έξω, δίνοντας του ταυτόχρονα τις πρώτες βοήθειες.

Στην ερώτηση αν υπήρχε σημείωμα αυτοκτονίας, η απάντηση ήταν ότι είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ενώ αναπάντητο έμεινε και το ερώτημα για την γυναίκα που φέρεται να βρισκόταν στην κατοικία εκείνη την ώρα. Την κατάσταση νωρίτερα είχαν περιπλέξει Αμερικάνικα ΜΜΕ αλλά και η πιο έγκυρη εφημερίδα του Κονέκτικατ, που στα ρεπορτάζ τους τον έδιναν νεκρό.

Όπως όλα δείχνουν ο Ντούλος επέλεξε να «φύγει» μόνος του μέσα σε ένα γκαράζ, ίσως μην αντέχοντας άλλο την πίεση εδώ και εννέα μήνες, όταν άρχισε να εκτυλίσσεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας του. Ο δικηγόρος του Νορμ Πάτις έκανε λόγο για μια σοκαριστική όσο και θλιβερή ημέρα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η καρδιά μου είναι κοντά στα παιδιά του και την οικογένεια του. Είναι μια τρομερή μέρα».

Μέχρι σήμερα ο γοητευτικός σκιέρ είχε συλληφθεί τρεις φορές για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» δήλωνε αθώος και ευχόταν η Τζένιφερ να είναι ζωντανή.

protothema.gr

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, ένας γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Φώτη Ντούλου που κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί, με τον Έλληνα επιχειρηματία που κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του!

Η Αστυνομία συνέλαβε τον ομογενή σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλου, αγνοούμενης γυναίκας από το Νιου Καναάν του Κονέκτικατ, ενώ συνελήφθη και η ερωμένη του Φώτη Ντούλου, Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis) καθώς φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της μητέρας πέντε παιδιών.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με το «ABC New York», το οποίο επικαλείται δηλώσεις της Αστυνομίας. Οι δυο τους αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα, ενώ έχουν πληρώσει και $500.000, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο Φώτης Δούλος

Ο Φώτης Ντούλος (New Canaan Police Department via AP)

To Σάββατο, εκτενές δημοσίευμα της «New York Times» αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου, γράφοντας, μάλιστα, πως η γυναίκα από το Νιου Καναάν ανησυχούσε ότι ο ομογενής σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, θα απήγαγε τα παιδιά τους και θα τα μετέφερε στην Ελλάδα.

Τζένιφερ Ντούλου

Η αγνοούμενη Τζένιφερ Δούλου, μητέρα πέντε παιδιών από το Κονέκτικατ. Φωτογραφία New Canaan Police

Την περασμένη Παρασκευή, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, η Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos) άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, αναφέρει στο δημοσίευμά της η «New York Times». Εφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ – στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαπάλης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους- και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της, ανέφερε η Αστυνομία.

Εκτοτε αγνοείται, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας».

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, οι έρευνες για την εύρεση της έχουν εντατικοποιηθεί ανά το Κονέκτικατ, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαλευκάνουν εάν η κ. Ντούλου έπεσε θύμα επίθεσης.

Την ίδια περίοδο, η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών με τον σύζυγό της, τον Φώτη Ντούλο συνεχιζόταν, με τον Ελληνοαμερικανό να ισχυρίζεται μέσα στην εβδομάδα πως τα πέντε παιδιά του κρατούνταν από έναν ένοπλο φύλακα στο σπίτι της γιαγιάς τους στην Νέα Υόρκη.

Την Πέμπτη, η εφημερίδα «The Hartford Courant», έγραψε πως οι αστυνομικοί είχαν βρει ίχνη από αίμα στο σπίτι της κ. Ντούλου, γεγονός που τους οδήγησε να πιστέψουν πως έχει πέσει θύμα βίαιου εγκλήματος.

Η οικογένεια και οι φίλοι της κ. Ντούλου με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως είναι συγκλονισμένοι από την εξαφάνιση της Ντούλου.

«Εκείνοι που γνωρίζουν την Τζένιφερ ξέρουν πως είναι αφοσιωμένη μητέρα, μια εξαιρετικά σκεπτόμενη, αξιόπιστη και οργανωτική γυναίκα», δήλωσαν.

Μισέλ Τροκόνη

Η Michelle C. Troconis. (New Canaan Police Department via AP)

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου. Το όχημά της τύπου «Chevrolet Suburban» μαύρου χρώματος βρέθηκε επί της οδού Lapham πλησίον του Πάρκου Wavenly.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η εξαφάνιση της Ντούλα συνέβη δύο χρόνια μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια και μέχρι πριν δύο χρόνια ζούσαν μαζί στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ, 70 μίλια βορειοανατολικά του Νιου Καναάν.

Ο χωρισμός ήταν έντονος από την αρχή του και η Ντούλου είχε κάνει αίτηση για επείγουσα χορήγηση της κηδεμονίας των παιδιών της στην ίδια, καθώς όπως ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα, ανησυχούσε πως ο άντρας της θα απήγαγε τα πέντε παιδιά και θα τα μετέφερε στην Ελλάδα, στην χώρα καταγωγής του, σημειώνει η «ΝΥΤ».

Παρά το γεγονός πως η τύχη της Ντούλου αγνοείται, η νομική διαμάχη συνεχίζεται, καθώς την Τρίτη ο κ. Ντούλος κατέθεσε αίτηση με την οποία διεκδικεί την κηδεμονία των τριών αγοριών και των δύο κοριτσιών του.