Κόμπι Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγος του! " Παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει"

Είναι διαλυμένη!

Κόμπι Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγος του!

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύζυγος του ηθοποιού Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα καθώς "παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει".

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 19 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων και την 13χρονη Μπριάνα που σκοτώθηκε μαζί του.

Ακόμα κι αν η 37χρονη Βανέσα προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τις άλλες τρεις κόρες τους, αυτό μοιάζει ακατόρθωτο για εκείνη.

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και τραγική στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», είπε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια στο People. «Η Βανέσα είναι διαλυμένη» είπε άλλη πηγή.

«Δεν μπορεί να τελειώσει μια φράση χωρίς να κλάψει. Ωστόσο, παλεύει πολύ σκληρά για να είναι δυνατή για τα άλλα κορίτσια. Τώρα πρέπει να είναι δυνατή» λένε από το οικείο της περιβάλλον.

Η σύζυγος μετά τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους, έκανε ιδιωτικούς όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού, η απιστία και οι τέσσερις κόρες

Ο Κόμπι Μπράιαντ γνώρισε τη Βανέσα, το 1999, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εργαζόταν ως μοντέλο σε κάποιο μουσικό βίντεο κλιπ. Μετά από έξι μήνες αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2001, όταν εκείνος ήταν 22 ετών κι εκείνη 18.

Το 2003, το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, Natalia. Την ίδια χρονιά, ο Κόμπι συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού εις βάρος 19χρονης, σε ξενοδοχείο στο Κολοράντο. Αργότερα αποδείχτηκε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική με τη 19χρονη να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του θρύλου του ΝΒΑ.

Εντωμεταξύ δείτε και όλα τα θύματα από το δυστύχημα.

Κόμπι Μπράιαντ: Δεν άφηνε την γυναίκα του να μπει μαζί του στο ελικόπτερο! Ποιος ο λόγος;

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως για τον Κόμπι Μπράιαντ! Ο σταρ φαίνεται πως δεν άφηνε την γυναίκα του να μπει μαζί του στο ελικόπτερο! Ποιος ο λόγος ωστόσο;

«Εκείνος και η Vanessa είχαν κάνει συμφωνία ότι δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο», υποστηρίζει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο People!

Πρόκειται για την ίδια πηγή που αποκάλυψε ότι ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας ταξιδεύει με ελικόπτερο μόνο με πιλότο τον Ara Zobayan, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος.

Ο σταρ είχε δηλώσει πως προτιμούσε το συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, για να γλιτώνει την κίνηση και να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά του, «Καθόμουν κολλημένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω κάποια σχολική παράσταση. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα ακόμη να προπονούμαι και να εστιάζω στη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα να μην συμβιβάζομαι αναφορικά με τον χρόνο που αφιερώνω στην οικογένεια. Οπότε, τότε έψαξα τα ελικόπτερα, ώστε να μπορώ να προσγειώνομαι και να επιστρέφω μέσα σε 15 λεπτά, και κάπως έτσι ξεκίνησε».