Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικό βίντεο από τα συντρίμμια! Ότι απέμεινε από το ελικόπτερο!

Σοκαριστικές εικόνες!

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικό βίντεο από τα συντρίμμια! Ότι απέμεινε από το ελικόπτερο!

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο από συντρίμμια του ελικοπτέρου που επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ. Το βίντεο δείχνει ότι έχει απομείνει από αυτά.

Το μέγεθος της καταστροφής και τα διάσπαρτα συντρίμμια του ελικοπτέρου που επέβαιναν ο διάσημος μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ και άλλα 8 άτομα, έδωσε στην δημοσιότητα το National Transportation Safety Boar.

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος

Οι εικόνες από drone δείχνουν κομμάτια από το ελικόπτερο Sikorsky S-76B διασκορπισμένα σε όλη την πλαγιά στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Τα συντρίμμια είναι διάσπαρτα σε μια περιοχή έκτασης 150 μέτρων, με τους αξιωματούχους να λένε πως το αεροσκάφος καταστράφηκε πλήρως και κάηκε κατά το ήμισυ.

Κόμπι Μπράιαντ οικογένεια

Στα πλάνα, διακρίνονται οι ερευνητές που επεξεργάζονται τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που βρήκε τραγικό θάνατο ο Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του, ως μέρος της έρευνας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας σχετικά με το γιατί και το πώς συνέβη η θανατηφόρα συντριβή. Χθες, οι Αρχές, δήλωσαν πως ο βετεράνος πιλότος του ελικοπτέρου προσπάθησε να αποφύγει την ομίχλη. Αλλά ακόμη και οι πεπειραμένοι πιλότοι μπορεί να έχουν μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα να δράσουν καθώς δεν μπορούν να διακρίνουν τίποτα μέσα στην ομίχλη.

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άδεια που πήρε ο πιλότος βγήκαν στην επιφάνεια.

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές δηλώσεις από το παρελθόν! "Θέλω να πεθάνω νέος!"

"Θέλω να πεθάνω νέος, να γίνω αθάνατος!" Συγκλονίζει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατό του Κόμπι Μπράιαντ! Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του στο παρελθόν, τους είχε "παγώσει" όλους!

Μιλώντας στο ESPN, ο ΜακΓκρέιντι είπε πως ο Κόμπι Μπράιαντ του είχε εκμυστηρευτεί πολλά!

«Μου έλεγε: Θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που μου τα έλεγε αυτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου, μιας και απέκτησε την δικιά του οικογένεια, «Είμαι σίγουρος ότι αφού απέκτησε παιδιά δεν θα είχε το ίδιο σκεπτικό».