Τραγωδία στο Βόλο: 35χρονος πέθανε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραγωδία στο Βόλο: 35χρονος πέθανε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί στο Βόλο με την είδηση πως 35χρονος πέθανε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Μερικά βήματα έξω από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου άφησε την τελευταία του πνοή ένας 35χρονος Βολιώτης, ενώ πήγαινε για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος πήγαινε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε λίγο νωρίτερα. Όμως έπεσε νεκρός πριν προλάβει να μπει στο κτήριο του νοσοκομείου.

Προκλήθηκε πανικός, έσπευσαν αμέσως κοντά του νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όμως απλά διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός. Θα διενεργηθεί νεκροτομή - νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του νέου άνδρα.

Ωστόσο ακόμα μια τραγωδία χτύπησε την κοινωνία του Βόλου παραμένει σοκαρισμένη με τον θάνατο της 14χρονης!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Μια ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε αυτήν την φορά στον Βόλο όταν νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε μια άτυχη γυναίκα!

Μία μεσήλικη γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα στις 11.20 το πρωί, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες νταλίκας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν αλλοδαπή και διέμενε στα εγκατελειμμένα εργοστάσια πίσω από το ΚΤΕΛ, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο επί της οδού Αθηνών, απέναντι από την Alpha Bank.

Όμως, κατεβαίνοντας από τη διαχωριστική νησίδα, παρασύρθηκε από νταλίκα, ο οδηγός της οποίας δεν την πρόσεξε και λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην πόλη.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα, αλλά η γυναίκα παρελήφθη νεκρή και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Τραγικές φιγούρες συγγενείς της γυναίκας που πληροφορήθηκαν το γεγονός και έσπευσαν στο σημείο. To Aνακριτικό τμήμα της Τροχαίας Βόλου διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η κοινωνία του Βόλου παραμένει σοκαρισμένη με τον θάνατο της 14χρονης!

Πηγή: eleytherostypos.gr