Θρήνος στην Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος στην Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Έδεσσα. Νεκρός είναι 57χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε μέχρι στιγμής κάτω από άγνωστα αίτια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, στο 1ο χλμ Εδέσσης – Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, έφυγε από το δρόμο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε σε οικόπεδο.

Στο σημείο επιχειρήσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Έδεσσας.

Πριν λίγες ώρες μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο που σοκάρει στην Ποσειδώνος: Ένας νεκρός ο απολογισμός!

Τροχαίο που σοκάρει σημειώθηκε στην Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και ο απολογισμός του μοιραίο δυστυχήματος είναι ένας νεκρός.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που επιχείρησε να περάσει τον δρόμο παραβιάζοντας τον φωτεινό σηματοδότη, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Τροχαίο Ποσειδώνος

Η σύζυγός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς ωστόσο να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι δεν εγκατέλειψε τους ηλικιωμένους, ενώ αναμένεται να ρίξει "φως" στην υπόθεση με την κατάθεσή του.

Πριν από λίγες ημέρες ακόμη ένα τροχαίο είχε συγκλονίσει όταν 40χρονος μοτοσικλετιστής πέθανε.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: ant1news.gr

Τροχαίο σοκ στην Καβάλα με νεκρό και τραυματίες!

Ένα τροχαίο σοκ έγινε στην Καβάλα πριν από λίγη ώρα με έναν νεκρό αλλά και τραυματίες!

Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου, που συνέβη το σήμερα πρωί στον Σταυρό Καβάλας, στο ύψος της διασταύρωσης του Αμυγδαλεώνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 11 παράτυποι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα. Αμεση ήταν η παρέμβαση της τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γρήγορα τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο οδηγός του ΙΧ αγνόησε στο σήμα των αστυνομικών
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα στάσης, που του είχαν κάνει αστυνομικοί.

Αντίθετα, ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και τελικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο, να προσκρούσει αρχικά σε κράσπεδο, αμέσως μετά την περίφραξη παρακείμενου καταστήματος και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Τόσο ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του, όσο και οι τραυματίες διακομίστηκαν στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού. Οι υπόλοιποι κρατούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στη Νέα Καρβάλη.