Σοκ στη Λαμία: Αυτοκτόνησε 26χρονη! Ήταν μητέρα δυο παιδιών!

Θλίψη!

Σοκ στη Λαμία: Αυτοκτόνησε 26χρονη! Ήταν μητέρα δυο παιδιών!

Σοκ στη Λαμία προκαλεί η είδηση ότι μια 26χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε, ενώ ήταν και μητέρα δυο παιδιών. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Τραγωδία στη Λαμία, με μια νέα κοπέλα ούτε 26 ετών, να βρίσκεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λαμίας.

Η κοπέλα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στο μπάνιο γύρω στη 1:30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/1), από τον 42χρονο άνδρα της που άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας.

Δυστυχώς οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάποια βοήθεια και απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν και τα δύο μωρά της οικογένειας, το μεγαλύτερο δύο ετών, ενώ το άλλο είχε έρθει στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών η κοπέλα έφυγε από παθολογικά αίτια, τα οποία θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε και τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις.

lamiareport.gr

Θυμίζουμε πως, μία τραγική μητέρα μαζί με τα παιδιά της αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό.

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη με άνδρα που αυτοκτόνησε με το στρατιωτικό του όπλο στην περιοχή της Τυλίσου.

Τραγωδία στην περιοχή της Τυλίσου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ο 50χρονος άνδρας έστρεψε στον εαυτό του ένα στρατιωτικό όπλο M1 και πυροβόλησε.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Πηγή: cretalive.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε καθηγητής του ΑΠΘ μέσα στο γραφείο

Σοκ προκάλεσε στην Θεσσαλονίκη η αυτοκτονία καθηγητή μέσα στο γραφείο του στο ΑΠΘ.

Τέλος στη ζωή του έδωσε πριν από λίγες ώρες καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 53χρονος άντρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αυτοτραυματιζόμενος με αιχμηρό αντικείμενο.

Βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής. Άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δυο ιατροδικαστές.

thestival.gr

Σοκ στην Βρετανία: Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχαν βιάσει στην Ζάκυνθο

Σοκαριστική είναι η είδηση πως αυτοκτόνησε 18χρονη στην Βρετανία που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ζάκυνθο το καλοκαίρι.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο καλοκαίρι στη Ζάκυνθο μια 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, όταν έπεσε θύμα βιασμού. Λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, μην μπορώντας να αντέξει τις ίδιες της τις σκέψεις, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας τους δικούς της στο πένθος.

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί. Η πρώτη -που ήταν μάλιστα διπλή- σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μόλις δύο βράδια μετά της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού, και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.

Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η Τζούλι άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε αίμα στο κρεβάτι της.

Η νεαρή κοπέλα έφερε επίσης μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί», χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς.

Η μητέρα της Τζούλι, Άννα, μιλώντας στη Mirror, περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε η κόρη της: «Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Και πρόσθεσε ότι αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι, επιστρέφοντας στην πατρίδα της, συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης.

«Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη».

Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι ανέφερε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το τι συνέβη στο παιδί της, ώστε να προειδοποιήσει και άλλα παιδιά και ειδικά στην ηλικία των 18-20 στην οποία είναι και περισσότερο ευάλωτα.

«Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και για αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι άνθρωποι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά».

protothema.gr