Δίκη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη του λιμενικού για τον Ροδίτη! "Χτυπούσε τις πόρτες, μας έλεγε γ@@@@"

Όσα ειπώθηκαν στην δίκη!

Δίκη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη του λιμενικού για τον Ροδίτη!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον λιμενικό στην δίκη της Ελένης Τοπαλούδη για τον Ροδίτη που στην σύλληψη ήταν επιθετικός, χτυπούσε πόρτες και έλεγε "γ@@@@".

«Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει» τόνισε ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο ερώτημα γιατί έφτασαν στο έγκλημα, όπως κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο υπάλληλος του Λιμενικού Σώματος Χρήστος Μαλάμης.

«Μου είπε ότι πήγαν και οι τρεις (σ.σ. οι δυο κατηγορούμενοι και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του και ότι έκαναν μαζί της σεξ» κατέθεσε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε πως, σύμφωνα με όσα του είπε ο κατηγορούμενος, το σκηνικό άλλαξε όταν η Ελένη ανέφερε πως ο Ροδίτης ήταν καλύτερος από τον 20χρονο.

«Μου είπε ότι τότε ο αλλοδαπός της τράβηξε ένα κροσέ και εκείνη λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία και ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Ο λιμενικός απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων της υπεράσπισης είπε πως ο ένας κατηγορούμενος κρατούσε τα χέρια της κοπέλας και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο ενώ σημείωσε πως ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος όταν συνελήφθη ήταν επιθετικός

«Χτυπούσε τις πόρτες, μας έλεγε γ@@@@ και ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.ά.» τόνισε ενώ αναφερόμενος στον δεύτερο κατηγορούμενο τον περιέγραψε ως ψυχρό και ήσυχο.

Κατέθεσε, επίσης, ότι οι δύο κατηγορούμενοι περιέγραφαν την ίδια ιστορία αλλά ο ένας παρουσίαζε ως πρωταγωνιστή τον άλλον. Αλλαζαν, δηλαδή, ρόλους στο ποιος χτυπούσε την Ελένη με το σίδερο και ποιος, την ίδια στιγμή, της κρατούσε τα χέρια.

Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση δυο ωρών γιατί η αστυνομία δεν είχε φροντίσει να βρίσκονται στο κτήριο οι ειδικοί ανιχνευτές μετάλλων με τους οποίους εξετάζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι. Αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια της έδρας ενώ η εισαγγελέας δήλωσε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες.

Δείτε επίσης τι συμβαίνει με το Ροδίτη κατηγορούμενο!

elefterostypos.gr

Δίκη Τοπαλούδη: Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία! "Την βρήκα..."

"Την βρήκα μέσα στη θάλασσα!" Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο! Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία βγήκε στο φως στην δίκη της Τοπαλούδη! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό;

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε και σήμερα Τρίτη η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη που συνεχίστηκε με την κατάθεση του Θωμά Ζόβα.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που εξιχνίασε τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, το σώμα της νεαρής κοπέλας όταν βρέθηκε επέπλεε στο νερό, τα αντικείμενα της βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, ενώ το εσωρούχο της ήταν σκισμένο.

«Κατά τη γνώμη μου κάποιος το τράβηξε για να το σκίσει», είπε ο μάρτυρας και σημείωσε πως ο 21χρονος Έλληνας κατηγορούμενος «είχε έντονο χαρακτήρα και έδειχνε ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιθυμούσε τον καβγά».

Ακόμη ο κ. Ζόβας χαρακτήρισε τον 21χρονο Ροδίτη μη συνεργάσιμο με τις αρχές. Μίλησε μάλιστα και για τους γονείς του κατηγορουμένου για να επισημάνει πως ο πατέρας του 21χρονου, δεν έδινε απάντηση στο ερώτημά του για το που είναι ο γιος του, ενώ η μητέρα του αν και είχε αρχικά άριστη συνεργασία με τις αρχές «για ένα τετράωρο εξαφανίστηκε».

Αντίθετα, ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον δεύτερο 20χρονο κατηγορούμενο «συνεργάσιμο, πολύ ψύχραιμο και καθόλου φοβισμένο».


Πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ροδίτη, Θεόδωρος Μαντάς επανέλαβε ότι ο εντολέας του αποδέχεται ότι ήταν συμμέτοχος στην αξιόποινη πράξη, αλλά ο βαθμός της συμμετοχής του θα κριθεί από το δικαστήριο. Επιπλέον δήλωσε πως η δημόσια συγνώμη του δεν συνδέεται με την αναγνώριση ελαφρυντικού περί μεταμέλειας.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα και σήμερα έδωσαν το παρών γυναικείες οργανώσεις.

protothema.gr