Έκτακτο! Επίθεση του Ρουβίκωνα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά!

Τι συνέβη;

Έκτακτο! Επίθεση του Ρουβίκωνα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Επίθεση με μπογιές, σπρέι και ζημιές στο γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά έκανε την Παρασκευή η φοιτητική ομάδα του Ρουβίκωνα.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την «αιτιολόγησαν» ως αντίδραση στην απόφαση του Ιδρύματος να τιμήσει επιχειρηματία, αναγορεύοντάς τον επίτιμο διδάκτορα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η ομάδα του Ρουβίκωνα έκανε έφοδο και στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία γνωστής εφημερίδας! Βίντεο από την στιγμή της εισβολής!

Επίθεση έκανε ο Ρουβίκωνας στα γραφεία γνωστής εφημερίδας. Συγκλονίζει το βίντεο από την στιγμή της εισβολής!

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα αντιεξουσαστικού χώρου την ευθύνη για την επίθεση στο κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι εφημερίδες Live Sport», «Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια» το βράδυ της Πέμπτης.

Στο βίντεο που συνοδεύει το κείμενο στο οποίο περιλαμβάνονται και απειλές κατά δημοσιογράφων φαίνονται οι κουκουλοφόροι να γνωρίζουν μέχρι και τον κωδικό ασφαλείας για την είσοδο του κτηρίου.

Κατά την επίθεσή τους, δε, με μπογιές στο εσωτερικό του κτηρίου τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν έναν εργαζόμενο «κάτσε ήρεμα και δεν θα πάθεις τίποτα».

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους αποτελεί απάντηση σε όσα γράφτηκαν στις εφημερίδες για τις καταλήψεις στο Κουκάκι απειλούν, τέλος, τους δημοσιογράφους ότι «δεν θα βγουν κερδισμένοι αν επιμείνουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, και θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να μας συναντούν συχνά με ασχημους για αυτούς όρους. Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί...»

Ενώ, πριν από λίγο καιρό «χτύπησαν» στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα!

protothema.gr

Έκτακτο: Επίθεση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι!

Έκτακτο! Έγινε επίθεση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι πριν από λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, την επίθεση, πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Έκτορας Μποτρίνι: Αυτό είναι το εστιατόριο που καταγγέλλει ο νεαρός σεφ! Φωτογραφίες...