Σοκ από τον Κοροναϊό! Επιβεβαιώθηκε το πρώτο παιδί που μολύνθηκε από τον ιό! Πού βρίσκεται;

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Σοκ από τον Κοροναϊό! Επιβεβαιώθηκε το πρώτο παιδί που μολύνθηκε από τον ιό! Πού βρίσκεται;

Σοκ από τον Κοροναϊό και το μέγεθος της καταστροφής που ήδη έχει προκαλέσει! Επιβεβαιώθηκε το πρώτο παιδί που μολύνθηκε από τον ιό και δείτε πού βρίσκεται!

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο παιδί που έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό στη Γερμανία επιβεβαίωσαν σήμερα οι βαυαρικές αρχές.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ήδη προσβληθεί από τον ιό, όπως διευκρίνισαν οι βαυαρικές υγειονομικές αρχές. Η ηλικία του παιδιού δεν έχει γίνει γνωστή.

Συνολικά έχουν καταγραφεί έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γερμανία. Εκτός από το παιδί, όλοι οι υπόλοιποι είναι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Webasto».

Να θυμίσουμε και την εφαρμογή που «σώζει»! Δείχνει πού βρίσκονται τα θύματα του ιού!

Κοροναϊός: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα την Ρωσία

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί ο κοροναϊός καθώς ο ιός εξαπλώνεται πλέον και στις περιοχές της Ευρώπης με το πρώτο κρούσμα να βρέθηκε και στην Ρωσία.

To πρώτο κρούσμα κορωναϊού στην Ρωσία, επιβεβαίωσε πριν από λίγο η αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Τατιάνα Γκολίκοβα.

Η είδηση αυτή έρχεται μια μόλις μέρα αφότου τη Μόσχα έκλεισε τα χερσαία της σύνορα με την Κίνα.

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν την εμφάνιση δύο πρώτων κρουσμάτων της νέας ιογενούς πνευμονίας στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δύο ασθενείς στην Αγγλία, μέλη της ίδιας οικογένειας, βρέθηκαν θετικοί στον ιό», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Αγγλίας Κρις Γουίτι σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στην δημοσιότητα από το υπουργείο Υγείας.

«Οι ασθενείς περιθάλπονται από τους ειδικούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ακολουθούμε τα εγκεκριμένα πρωτόκολλα ελέγχου των λοιμώξεων για την αποφυγή νέας εξάπλωσης του ιού», πρόσθεσε.

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι διεξάγονται έρευνες για «να εντοπισθούν γρήγορα» τα άτομα που είναι πιθανόν να ήλθαν σε επαφή με τους ασθενείς.

Οι βρετανικές αρχές δεν διευκρίνισαν πού εντοπίσθηκαν τα δύο κρούσματα, ούτε εάν τα πρόσωπα αυτά είχαν επισκεφθεί πρόσφατα την Κίνα.

Πανικός έχει επικρατήσει και με την παιδική ασθένεια που "σαρώνει" όλα τα σχολεία!

elefterostypos.gr