Ραγδαίες εξελίξεις με τον «Τοξοβόλο» του Συντάγματος! Τι συνέβη;

Σοκ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον «Τοξοβόλο» του Συντάγματος! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις με τον «Τοξοβόλο» του Συντάγματος και διαβάστε τι συνέβη! Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται αλλά αυτό δεν είναι το μόνο! Διαβάστε τι άλλο έσκασε μόλις!

Πιο συγκεκριμένα, αρνήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις απολογίες τους σήμερα στην Ευελπίδων, ο «Τοξοβόλος» του Συντάγματος και οι δυο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, τις βαρύτατες κατηγορίες που τους απήγγειλαν οι εισαγγελικές αρχές και κυρίως αυτή της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα και αμέσως μετά τις απολογίες κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μάλιστα, σε βάρος της 26χρονης κατηγορουμένης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας καθώς αρνήθηκε να δώσει δείγμα dna.

Νωρίτερα, οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν οδηγηθεί με ισχυρή αστυνομική συνοδεία οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων .

Αλληλέγγυοι - περίπου 30 άτομα - συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και φώναξαν συνθήματα ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι ενισχυμένα.

Η δίωξη αφορά τέσσερα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και έξι σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις εξής κατηγορίες :

-Συγκρότηση ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

-Διακεκριμενη κλοπή κατά συναυτουργία και εξακολούθηση τελεσθεισα απο 2 και περισσότερους δράστες

-πλαστογραφία από κοινού και κατ' εξακολούθηση

-χρήσης πλαστού από κοινού και κατ' εξακολούθηση

-βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπα πού οπλοφορούν

-απείθεια

-παράνομη κατοχή και μεταφορά πολεμικού τουφεκιού και οπλοπολυβόλου από κοινού

-παράνομη οπλοφορία

-ληστεία κατά συναυτουργία

-απόδραση κρατουμένου

Εξελίξεις είχαμε και στην πολύκροτη υπόθεση του Κόμπι Μπράιαντ! Διαβάστε τι συνέβη με τον δημοσιογράφο που μετέδωσε λάθος είδηση!

Συνελήφθη στα Εξάρχεια o «Τοξοβόλος»! Είχε αποδράσει τον Ιούνιο

Συνελήφθη στα Εξάρχεια o «Τοξοβόλος» από την αστυνομία, μαζί με άλλες δυο γυναίκες. Είχε αποδράσει τον Ιούνιο από τις φυλακές Τίρυνθας.

Στη σύλληψη του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και είχε αποδράσει από τις φυλακές της Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο προχώρησε η αντιτρομοκρατική τα ξημερώματα μετά από επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Μαζί με τον «τοξόβολο» συνελήφθησαν δύο γυναίκες ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια στο οποίο εντοπίστηκαν βρέθηκε και οπλισμός.

Ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Ο Μιχαηλίδης απέκτησε το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» από τον Φεβρουάριο του 2011: Τότε είχε σηκώσει το τόξο του για να ρίξει εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη διάρκεια επεισοδίων.

Συνελήφθη, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή. Είχε πει ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια.

protothema.gr