Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε σε κολόνα και πέθανε!

Υπέκυψε στα τραύματα του!

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε σε κολόνα και πέθανε!

Σοκ προκαλεί το τροχαίο που έγινε στα Χανιά το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου 75χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε σε κολόνα και πέθανε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε.

Τροχαίο σημειώθηκέ το μεσημέρι της Παρασκευής στα Παχιανά Χανίων όταν ένας 75χρονος κινούνταν με το μηχανάκι του στον δρόμο και έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 75χρονο στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται να έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πριν από λίγες ημέρες ακόμη ένα τροχαίο είχε συγκλονίσει όταν 40χρονος μοτοσικλετιστής πέθανε.

Πηγή: www.ekriti.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή από την Θεσσαλονίκη καθώς χθες το απόγευμα ένα 22χρονος παρέσυρε και σκότωσε έναν πεζό άνδρα.Ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 94 ετών και άφησε την πνοή του απευθείας στην άσφαλτο.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 94χρονος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 26ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος στην Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Έδεσσα. Νεκρός είναι 57χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε μέχρι στιγμής κάτω από άγνωστα αίτια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, στο 1ο χλμ Εδέσσης – Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, έφυγε από το δρόμο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε σε οικόπεδο.

Στο σημείο επιχειρήσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Έδεσσας.

Πριν λίγες ώρες μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Πηγή: protothema.gr