Τραγωδία στον Ορχομενό: Νεκρός άνδρας σε πυρκαγιά

Είχε ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί!

Τραγωδία στον Ορχομενό: Νεκρός άνδρας σε πυρκαγιά

Τραγωδία σημειώθηκε στον Ορχομενό το βράδυ της Κυριακής καθώς άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυρκαγιά μέσα στο σπίτι του και παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής δεν κατάφερε να σωθεί από την φωτιά που άναψε για να ζεσταθεί.

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε πρόχειρο κατάλυμα στον Ορχομενό, εκεί που ένας άνδρας εντοπίστηκε από την πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο χωρίς τις αισθήσεις του. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε πρόχειρη κατοικία στον οικισμό της Βοιωτίας οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα έναν απανθρακωμένο μεσήλικα.

Στο σημείο επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα. Η παράγκα στην οποία διέμενε ο άτυχος άνδρας ήταν πρόχειρα κατασκευασμένη και πιθανότατα η πυρκαγιά να ξεκίνησε από φωτιά που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Εκτός Ελλάδος, υπάρχουν φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Αυστραλία και έχει χτυπήσει συναγερμός.

Τραγωδία! Οκτώ νεκροί από φωτιά σε κέντρο αναπήρων!

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε σε κέντρο αναπήρων, μιας και οκτώ άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί ύστερα από ισχυρή φωτιά που ξέσπασε!

Τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στην Τσεχία όταν ξέσπασε φωτιά σε κέντρο αυξημένης φροντίδας με αποτέλεσμα τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα θύματα είναι άτομα με νοητική υστέρηση και με βαριές αναπηρίες.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή, μία ισχυρή φωτιά ξέσπασε και στον Πειραιά, δίπλα σε ένα νοσοκομείο!

Πυροσβέστες δήλωσαν σε τσεχικά ΜΜΕ ότι οι περισσότεροι νεκρούς έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τα δωμάτια του κέντρου που φιλοξενούσε συνολικά 45 ανθρώπους.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 30, τρεις από τους οποίους δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις αρχές η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματατ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ορισμένοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε γερμανικά νοσοκομεία καθώς η πόλη Vejprty στην οποία βρισκόταν το κέντρο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα σύνορα Τσεχίας-Γερμανίας.