Κόμπι Μπράιαντ: Η τραγική φιγούρα της μητέρας του μετά το θάνατό του! Συγκλονίζει η εικόνα της!

Έτοιμη να βάλει τα κλάματα!

Κόμπι Μπράιαντ: Η τραγική φιγούρα της μητέρας του μετά το θάνατό του! Συγκλονίζει η εικόνα της!

Λίγο καιρό μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, η μητέρα του αποτελεί μία τραγική φιγούρα, ενώ ο φακός την "εντόπισε" σε πρωινή της έξοδο. Η εικόνα της, έτοιμη να κλάψει για το χαμό του γιου της, συγκλονίζει.

Ο θάνατος του Κόμπι σόκαρε όλο τον πλανήτη, με ευχές και μηνύματα να φτάνουν από κάθε μεριά του κόσμου προς την οικογένεια του μπασκετμπολίστα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την 13χρονη κόρη του Τζίτζι.

Σοκαριστικά ήταν και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Η μητέρα του Κόμπι Μπράιαντ, βγήκε σήμερα το πρωί για ψώνια και όπως φαίνεται από την εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, είναι συντετριμμένη.

Κόμπι Μπράιαντ μητέρα

Κόμπι Μπράιαντ: Τραγική φιγούρα ο πατέρας του στην πρώτη του εμφάνιση μετά το μοιραίο τέλος!

Τραγική είναι η φιγούρα του Κόμπι Μπράιαντ στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το μοιραίο τέλος που βρήκε όταν έπεσε το ελικόπτερο του.

Παγκόσμιος θρήνος επικρατεί με τον θάνατο το κορυφαίου παίκτης του NBA, της κόρης του Τζιάνα, αλλά και των υπολοίπων 7 ανθρώπων που βρισκόντουσαν μαζί τους.

Τα τελευταία χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είχε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του, ωστόσο τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά, κάτι που δεν κατάφεραν να γίνει.

«Το Σάββατο είχαμε πάει βόλτα και κάναμε πλάκες όλη την ώρα. Και ξαφνικά έγινε αυτό. Η ζωή των γονιών του ήρθε τούμπα μέσα σε 24 ώρες. Είναι συντετριμμένοι και οι δύο» αποκάλυψε γείτονας της οικογένειας των Τζόι και Πάμελα Μπράιαντ.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του ο πατέρας τους βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Κόμπι Μπράιαντ πατέρας

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για το ελικόπτερο που γίνονται μετά τον θάνατο του! Για ποιο λόγο έκλεισε η εταιρεία;