Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Αιματηρή συμπλοκή για ένα κινητό!

Τι συνέβη;

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Αιματηρή συμπλοκή για ένα κινητό!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, αφού στο κέντρο της πόλης, έλαβε χώρα μία αιματηρή συμπλοκή. Όλα συνέβησαν για ένα απλό κινητό τηλέφωνο!

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30μμ, στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία, όταν ένας άνδρας πλησίασε έναν άλλο και στην προσπάθειά του να τού αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί, μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε νηπιαγωγείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός στο Λονδίνο! Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Λονδίνο, μιας και μία αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης με την Αστυνομία να πυροβολεί τον δράστη!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής Streatham του νότιου Λονδίνου. Πληροφορίες αναφέρουν από βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι ένας άνδρας είναι νεκρός.

Σύμφωνα με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώθηκαν τρεις πυροβολισμοί, ενώ οι αστυνομικές αρχές φέρεται να πυροβόλησαν τον δράστη. Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Θυμίζουμε πως μία άγρια συμπλοκή έγινε και σήμερα το πρωί στο hot spot του Σκαραμαγκά.

Άγρια συμπλοκή στο hot spot του Σκαραμαγκά! Ένας νεκρός!

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στα hot spot του Σκαραμαγκά με έναν νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα ένας άνδρας να σκοτωθεί κι ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο hot spot του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα ένας άνδρας να σκοτωθεί κι ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Νεκρός από την άγρια συμπλοκή είναι ένας 22χρονος άνδρας από το Αφγανιστάν, ενώ ακόμα ένας 18χρονος από το Ιράν έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως αναφέρει το securitynews.gr, στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της υπηρεσίας ανθρωποκτονιών διερευνούν το συμβάν.

Ενώ, πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει σοκ η είδηση ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Αστυνομικό που μόλις είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος!