Φρίκη στην Κρήτη: Γιατρός ασελγούσε σε ανήλικο αγόρι

Κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο!

Φρίκη στην Κρήτη: Γιατρός ασελγούσε σε ανήλικο αγόρι

Φρίκη στην Κρήτη προκάλεσε η είδηση πως γιατρός ασελγούσε σε ανήλικο αγόρι και κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και προχώρησαν σε αναστολή των καθηκόντων του μετά από την απόφαση του δικαστηρίου για εκείνον.

Στην αναστολή καθηκόντων ειδικευόμενου γιατρού σε δημόσιο Νοσοκομείο της Κρήτης, προχώρησε η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, πριν από λίγες ημέρες, που τον έκρινε ένοχο για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ζήτησε από τον Διοικητή του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο ο συγκεκριμένος ιατρός υπηρετεί ως ειδικευόμενος, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

«Ως εκ τούτου ο Διοικητής του Νοσοκομείου έθεσε σε αναστολή καθηκόντων τον ειδικευόμενο ιατρό και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση. Δείτε εντωμεταξύ και ποιος παίκτης που συμμετείχε στο X-factor κατηγορείται για βιασμό.

Σοκ στη Θήβα! Συνελήφθη παιδίατρος για ασέλγεια εις βάρος 8χρονης!

Σοκ προκαλεί η είδηση σύλληψης 64χρονου παιδιάτρου του Νοσοκομείου Θηβών με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 8χρονης ασθενούς του!

Το ειδεχθές περιστατικό, σύμφωνα με το LamiaReport, φέρεται ότι σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, όταν η 8χρονη πήγε, συνοδεία της μητέρας της, για εξέταση,στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών. Διαβάστε παρακάτω...

Η 40χρονη μητέρα της ζήτησε από τη μικρή να μιλήσει και τότε η ίδια φέρεται ότι είπε πως ο παιδίατρος ασέλγησε σε βάρος της, αναγκάζοντάς τη, μεταξύ άλλων, να τον αγγίξει στα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησε η εξέταση από παιδοψυχολόγο κατά την οποία, σύμφωνα με το LamiaReport, η 8χρονη επανέλαβε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο 64χρονος γιατρός συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.