Πάνος Καμμένος: Αδιανόητη αλλαγή! Έτσι κατάφερε να ζυγίσει -55 κιλά!

Έχει γίνει αγνώριστος!

Πάνος Καμμένος: Αδιανόητη αλλαγή! Έτσι κατάφερε να ζυγίσει -55 κιλά!

Η αλλαγή που έχε κάνει ο Πάνος Καμμένος στο σώμα του είναι απλά αδιανόητη, μιας και ο γνωστός πολιτικός, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να ζυγίζει -55 κιλά!

Ο πολιτικός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την διαδικασία προκειμένου να χάσει κιλά και όπως όλα δείχνουν, οι προσπάθειές του έχουν αποδώσει καρπούς.

Έτσι έκανε μία επέμβαση στο στομάχι του προκειμένου να βοηθηθεί. Η επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά και η νοσηλεία είναι δύο ημερών, όσο έμεινε και ο κ. Καμμένος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Θεωρείται μια επέμβαση πολύ χαμηλής θνητότητας, της τάξεως του 0,02%, και με κίνδυνο επιπλοκών της τάξεως του 3%. Ο κ. Καμμένος δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα και όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.Oι λίγες δημόσιες εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες μαρτυρούν ότι έχει ακολουθήσει με συνέπεια τις οδηγίες που του έδωσαν οι ειδικοί.

Στο μεταξύ ο πολιτικός εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο πριν από λίγο καιρό και τους σόκαρε όλους με την μεγάλη του αλλαγή!

Πάνος Καμμένος: Ακόμα πιο αδύνατος! Η εμφάνισή του δίπλα στον Κόκοτα τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μια εμφάνιση που προκάλεσε "ταραχή"! Βγήκε έξω ακόμα πιο αδύνατος δίπλα στον Κόκοτα, και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο ίδιος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία, θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας, στην Καλλιθέα!

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η εμφάνιση του, καθώς ο ίδιος είναι φανερά πιο αδυνατισμένος και από την τελευταία του εμφάνιση.

Πάνος Καμμένος Κόκοτας Πάνος Καμμένος αδυνατισμένος Πάνος Καμμένος εμφάνιση

Δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση που είχε κάνει εμφανώς αδυνατισμένος.