Συναγερμός! Βόμβα στο αυτοκίνητο γνωστού εκδότη! Τι συνέβη;

Στην Αγία Βαρβάρα!

Συναγερμός! Βόμβα στο αυτοκίνητο γνωστού εκδότη! Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως μία βόμβα εξερράγη στο αυτοκίνητο γνωστού εκδότη εφημερίδας! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη.

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας έγινε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και πέταξαν στο εσωτερικό του μολότοφ. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό στο Αιγάλεω, 3 αυτοκίνητα κάηκαν από εμπρηστική επίθεση!

Συναγερμός στην Αθήνα! Εμπρηστική επίθεση σε δύο αμάξια!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα με την είδηση πως έγινε εμπρηστική επίθεση σε δύο αμάξια στα Άνω Λιόσια και στην Αγία Βαρβάρα.

Εμπρησμοί σε δύο αυτοκίνητα σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Άνω Λιόσια και στην Αγία Βαρβάρα.

Το ένα πυρπολήθηκε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μαντούς Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια και το δεύτερο στην οδό Αιόλου 61 στην Αγία Βαρβάρα. Για τους εμπρησμούς αυτούς διενεργείται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες έγινε ακόμα μία εμπρηστική επίθεση στο Περιστέρι.

Σημειώνεται ότι χθες σημειώθηκε ακόμα ένας εμπρησμός ΙΧ στο Βοτανικό και, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα ήταν κλεμμένο.

Σοκ στην Κηφισιά: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Κηφισιά με την είδηση πως αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες! Άμεσες ήταν ωστόσο η επέμβαση της πυροσβεστικής! Τι ακριβώς συνέβη;

Σκέτο θρίλερ το περιστατικό για τον οδηγό του οχήματος!

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην περιοχή της Κηφισιάς επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Σοκ! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 23.15, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε φωτιά στο Ι.Χ.

αυτοκίνητο φωτιά


Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Πηγή: protothema.gr