Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο γνωστού Έλληνα εκδότη! Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της έκρηξης!

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες;

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο γνωστού Έλληνα εκδότη! Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της έκρηξης!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι επιτέθηκαν σε γνωστό εκδότη και έβαλαν "βόμβα" στο αυτοκίνητο του. Μάλιστα και βίντεο από την στιγμή της επίθεσης με την έκρηξη στο αμάξι του είναι πραγματικά σοκαριστικό. Δείτε παρακάτω τα βίντεο.

τα κίνητρα των αγνώστων που προκάλεσαν έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκου Καραμανλή, το βράδυ της Τρίτης αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση του περιστατικού.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ έξω από την ταβέρνα Φοίνικες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στον Νίκο Καραμανλή ότι είδαν μια μηχανή με δύο άτομα να σταματάει δίπλα στην λευκή Jaguar του εκδότη, να σπάνε κάποιο παράθυρο και να πετάνε μέσα μια βόμβα.

Ο εκδότης είχε πάει στην περιοχή με δύο φίλους του για φαγητό. «Ο θόρυβος ήταν πολύ δυνατός. Μπορώ να κάνω χίλιες εικασίες αλλά δεν έχω αποδείξεις. Είναι δουλειά της Αστυνομίας να ψάξει να βρει τι έγινε» πρόσθεσε υπενθυμίζοντας ότι πριν από 1,5 χρόνο άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του.

«Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά. Για δεύτερη φορά τη γλυτώσαμε, ελπίζουμε να τη γλυτώσουμε και την τρίτη» πρόσθεσε ο Νίκος Καραμανλής.Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό στο Αιγάλεω, 3 αυτοκίνητα κάηκαν από εμπρηστική επίθεση!

protothema.gr

Συναγερμός! Βόμβα στο αυτοκίνητο γνωστού εκδότη! Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως μία βόμβα εξερράγη στο αυτοκίνητο γνωστού εκδότη εφημερίδας! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη.

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας έγινε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και πέταξαν στο εσωτερικό του μολότοφ. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Πηγή: athensmagazine.gr