Απίστευτες εικόνες: Τα Τρίκαλα "ντύθηκαν" στα λευκά! Σφοδρή χιονοθύελλα στα ορεινά

Δείτε φωτογραφία!

Απίστευτες εικόνες: Τα Τρίκαλα

Απίστευτες εικόνες αυτές που βλέπουμε στα Τρίκαλα, καθώς λόγω σφοδρής χιονοθύελλας στα ορεινά ντύθηκαν στα λευκά όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω με το χιόνι που έπεσε λόγο της κακοκαιρίας που έχει χτυπήσει την χώρα.

Από τα ξημερώματα, η κακοκαιρία έχει χτυπήσει όλη τη χώρα με ισχυρούς ανέμους, χιονοπτώσεις και βροχές, ενώ στα Τρίκαλα έπεσε σφοδρή χιονοθύελλα.

Έντονη είναι η κακοκαιρία τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρη την Ελλάδα με ισχυρούς ανέμους, χιονοπτώσεις και βροχές να παρατηρούνται ανά περιοχές. Στα Τρίκαλα υπήρξε βροχόπτωση από τα ξημερώματα στα πεδινά, ενώ ελαφριά χιονόπτωση παρατηρήθηκε λίγο αργότερα.

Στην συνέχεια όμως, ενώ η θερμοκρασία είχε… ακουμπήσει τους 8 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά, έγινε απότομη μεταβολή του καιρού. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησαν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι και η θερμοκρασία έκανε «βουτιά» στους μόλις 3 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές. Όσον αφορά στα ορεινά, όχι μόνο η θερμοκρασία έπεσε υπό το μηδέν αλλά επικράτησε και χιονοθύελλα.

Πηγή: iefimerida.gr

Μαγικές εικόνες: Πυκνή χιονόπτωση στην Φλώρινα!

Μαγικές εικόνες από την πυκνή χιονόπτωση στην Φλώρινα που είναι αποτέλεσμα της νέας κακοκαιρίας, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία. Παράλληλα, ισχυρή βροχόπτωση έχει ο νομός Πιερίας, αλλά και η δυτική Ελλάδα.

Το κύμα κακοκαιρίας έφτασε στην Ελλάδα, καθώς από τα ξημερώματα στην βόρεια Ελλάδα χιονίζει στα βόρεια ορεινά.

Παράλληλα, ισχυρή βροχόπτωση έχει ο νομός Πιερίας, αλλά και η δυτική Ελλάδα, όπου σημειώνονται και καταιγίδες. Στην Φλώρινα αργά τη νύχτα ξεκίνησε η χιονόπτωση, η οποία μάλιστα είναι πυκνή. Σύμφωνα μάλιστα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Forecast Weather Greece, η θερμοκρασία έχει πέσει στο μηδέν, με το χιόνι να φτάνει ήδη τα 10 εκατοστά.

Live χιονόπτωση Φλωρινα τώρα

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, February 4, 2020

Κατά διαστήματα μάλιστα, η χιονόπτωση είναι έντονη, καθώς οι άνεμοι είναι θυελλώδεις και δημιουργούν ένα σκηνικό χιονοθύελλας ανά διαστήματα.

Με την επιδείνωση του καιρού, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, αποφάσισε τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου να παραμείνουν κλειστά σήμερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, όπως αναφέρει το neaflorina,gr. Αντίθετα, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.