Σοκ στην Πάτρα: Πτώμα άνδρα βρέθηκε στο κάστρο του Ρίου! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Πάτρα: Πτώμα άνδρα βρέθηκε στο κάστρο του Ρίου! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Πάτρα πως πτώμα άνδρα βρέθηκε στο κάστρο του Ρίου! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συνέβη σήμερα;

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 09:00. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από το Λιμενικό, μέλη του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατο του ατόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενώ έρευνα για τα αίτια θανάτου του διεξάγει το Λιμενικό.

Συναγερμός είχε σημάνει ωστόσο και με την είδηση πως μικρό παιδί έπεσε κάτω καθώς έχασε τις αισθήσεις του!


Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Συναγερμός στην Πάτρα! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα με την είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τις Αρχές να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία!

Νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι που διέμενε, εντοπίστηκε, μέσα σε λίμνη αίματος, ένας αλλοδαπός το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για άνδρα κουρδικής καταγαγωγής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας, που είχε επιχειρήσει.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ακόμα ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μυτηλήνη.

Ο αλλοδαπός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την παροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο.

Ο Κούρδος διέμενε στην Πάτρα περίπου 20 χρόνια, ενώ οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν την πιθανότητα αυτοκτονίας.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα σε σιδηροδρομμικές γραμμές!

Φρίκη έχει επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι βρέθηκε ένα πτώμα σε σιδηροδρομικές γραμμές, λίγο έξω από την πόλη!

Το πτώμα ενός ατόμου αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε σιδηροδρομικές γραμμές, περίπου 500 μέτρα από το χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, μία αντίστοιχη είδηση είχε σοκάρει, με τον εντοπισμό ενός απανθρακωμένου πτώματος στη Ρόδο.

Σε κοντινό σημείο από τη σορό εντοπίστηκε ένας τραυματισμένος αλλοδαπός.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: seleo.gr