Σοκ στην Αμαλιάδα: 77χρονη βρέθηκε νεκρή - Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Αμαλιάδα: 77χρονη βρέθηκε νεκρή - Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Αμαλιάδα με την είδηση πως 77χρονη βρέθηκε νεκρή! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή;

Τραγική κατάληξη είχε γυναίκα από την Αμαλιάδα που γνώρισε τον θάνατο μετά από φωτιά η οποία ξέσπασε στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, πρόκειται για συνταξιούχο συμβολαιογράφο η οποία διέμενε μόνη της επί της οδού Α. Πετραλιά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σπίτι της δυνάμεις της τοπικής Πυροσβεστικής ώστε να βρουν από που προήλθε η φωτιά που επέφερε τον θάνατο της 77χρονης.

Νεκρή ωστόσο βρέθηκε και μια κοπέλα πρόσφατα στην Μυτιλήνη. Τι συνέβη;

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Καβάλα, όταν γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της. Μέσα υπήρχαν και άλλες δυο γυναίκες οι οποίες πρόλαβαν και βγήκαν σώες από τις φλόγες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:00 και αμέσως στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Ο απολογισμός της φωτιάς του διαμερίσματος του2ου ορόφου στην περιοχή της Ραψάνης είναι μια νεκρή.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή από αναθυμιάσεις μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν πρόλαβε να βγει από τις φλόγες. Εικάζεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα, ενώ αναμένεται και η προανάκριση που θα πραγματοποιηθεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost, στο διαμέρισμα υπήρχαν άλλες δύο γυναίκες οι οποίες πρόλαβαν και βγήκαν.

Εκτός Ελλάδος, υπάρχουν φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Αυστραλία και έχει χτυπήσει συναγερμός.

Θρήνος στην Μυτιλήνη: Μια νεκρή μετά από τρομακτικό τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Μυτιλήνη μετά από τρομακτικό τροχαίο, στο οποίο υπάρχει μια νεκρή γυναίκα και μια βαριά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τροχαίο προέκυψε κατά τη σύγκρουση αγροτικού οχήματος με ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αρχές εικάζουν ότι το αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση, ενώ από τη σύγκρουση το ΙΧ εκσφενδονίστηκε εκτός δρόμου, πέφτοντας πάνω σε δέντρο.

Και στα δυο οχήματα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της μιας γυναίκας, ενώ μια άλλη νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως... «το τροχαίο έγινε ακριβώς κάτω από τους Λάμπου Μύλους, εκεί που στρίβεις για την Καρίνη. Ο πατέρας με δύο κορίτσια ήταν εντάξει. Οι άλλοι δύο... Έτυχε και ήμουν εκεί ελάχιστα λεπτά μετά. Γιατί τους είδα να βγαίνουν από το αυτοκίνητο. Ίσως και δευτερόλεπτα μετά. Το αυτοκίνητο πρέπει να πέρασε πάνω από τις μπαρες. Εκσφενδονίστηκε».

Τροχαίο Μυτιλήνη

Αυτοκίνητο νεκρή

Ακόμη ένα τροχαίο που είχε σκορπίσει τον θρήνος ήταν στην Βούλα. Είχε καταλήξει 19χρονη και σε κρίσιμη κατάσταση ήταν 25χρονη κοπέλα!

Πηγή: Stonisi.gr