Λουτράκι: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 23χρονη - Κρίσιμες ώρες για την κοπέλα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η νεαρή γυναίκα

Λουτράκι: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 23χρονη - Κρίσιμες ώρες για την κοπέλα

Δύσκολες ώρες για 23χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά από όχημα που την παρέσυρε στο Λουτράκι. Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε την νεαρή που νοσηλεύεται, μετά το τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικότερα το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Λουτράκι με την κοπέλα να νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα Ο ίδιος παραδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ μιλώντας στον Alpha ζήτησε συγνώμη και είπε ακόμα ότι δεν είδε την κοπέλα.

Ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στο Λουτράκι όταν πριν λίγες ημέρες 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από το "παιχνίδι του πνιγμού".

Ας σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με τη οδού Δαμασκηνού στο Λουτράκι. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η κοπέλα βρισκόταν μπροστά στο περίπτερο όταν παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. Ακόμα ανέφεραν ότι ο οδηγός με το που χτύπησε την κοπέλα ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς Κόρινθο.

Οδηγός διέλυσε τρία καταστήματα στο Λουτράκι - Σοκαριστικό τροχαίο

Ένα τροχαίο που έχει προκαλέσει σοκ συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Λουτράκι! Ένας οδηγός διέλυσε με το αυτοκίνητό του τρία καταστήματα!

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών - Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία καταστήματα και μία κολόνα της ΔΕΗ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, όπως καταγράφουν και οι εικόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Αρχικά, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Δείτε εικόνες από το τρομερό ατύχημα:

αυτοκίνητο διέλυσε μαγαζιάτροχαίο λουτράκιτροχαίο μαγαζιά