Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 54χρονος - Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 54χρονος - Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως νεκρός βρέθηκε 54χρονος άνδρας! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν; Τι ήταν αυτό που του "έκοψε" την ζωή;

Οδηγός μοτοσικλέτας βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Λαγυνών στη Θεσσαλονίκη.

Ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με τράκτορα προπορευόμενου Ι.Χ. φορτηγού, που οδηγούσε 46χρονος αλλοδαπός. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Νεκρός ένας 22χρονος!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα στην Κόρινθο, μιας και ένας άτυχος 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από σύγκρουση.

Νεκρός ανασύρθηκε λίγη ώρα πριν ένας 22χρονος οδηγός ΙΧ όπου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Κοκκώνι Κορινθίας

Σύμφωνα με το korinthostv.gr o οδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι που εξέπνευσε. Θυμίζουμε πως το πρωί σοβαρό τροχαίο είχε και ο Βασίλης Χήτος.

Το ατύχημα έγινε όταν ο 22χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μάντρα αυλής σπιτιού .

Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί προανακριτική έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος στην Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Έδεσσα. Νεκρός είναι 57χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε μέχρι στιγμής κάτω από άγνωστα αίτια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, στο 1ο χλμ Εδέσσης – Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, έφυγε από το δρόμο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε σε οικόπεδο.

Στο σημείο επιχειρήσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Έδεσσας.

Πριν λίγες ώρες μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Πηγή: protothema.gr