Κέρκυρα: 53χρονος μοτοσικλετιστής νεκρός σε συγκλονιστικό τροχαίο

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του

Κέρκυρα: 53χρονος μοτοσικλετιστής νεκρός σε συγκλονιστικό τροχαίο

Σοκαριστικό είναι το τροχαίο στην Κέρκυρα όπου ένας 53χρονος μοτοσικλετιστής έχασε την ζωή του αφού όπως φαίνεται έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στην άσφαλτο έχοντας τραγική κατάληξη αφού έφυγε από την ζωή.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 53χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στην περιοχή Σωτηριώτισσα, δυτικά της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 53χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 6 χλμ. της Εθνικής Οδού Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας, ενώ προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

protothema.gr

Θρήνος στην Πέλλα: Νεκρός στα 19 του σε τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Πέλλα με την είδηση πως νεκρός βρέθηκε στα 19 του σε τροχαίο ένας νεαρός! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή;

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Κυριακής, 19χρονος οδηγός οχήματος, στην επαρχιακή οδό Παλιου Μυλότοπου – Καρυώτισσας, στην Πέλλα.

Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγούσε 19χρονος Έλληνας και επέβαινε ως συνοδηγός 18χρονος Έλληνας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό του συνοδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Πηγή: Thestival

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Νεκρός ένας 22χρονος!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα στην Κόρινθο, μιας και ένας άτυχος 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από σύγκρουση.

Νεκρός ανασύρθηκε λίγη ώρα πριν ένας 22χρονος οδηγός ΙΧ όπου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Κοκκώνι Κορινθίας

Σύμφωνα με το korinthostv.gr o οδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι που εξέπνευσε. Θυμίζουμε πως το πρωί σοβαρό τροχαίο είχε και ο Βασίλης Χήτος.

Το ατύχημα έγινε όταν ο 22χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μάντρα αυλής σπιτιού .

Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί προανακριτική έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Πηγή: athensmagazine.gr