Σοκ στην Πάτρα: Παρασύρθηκε γυναίκα από τον Προαστιακό

Ποια η κατάσταση της;

Σοκ στην Πάτρα: Παρασύρθηκε γυναίκα από τον Προαστιακό

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο Προαστιακός παρέσυρε μια γυναίκα στην Πάτρα. Ποια η κατάσταση της και πως συνέβη το ατύχημα για την γυναίκα που είναι μόλις 45 ετών και την παρέλαβε το ΕΚΑΒ μετά το ατύχημα της.

Μια γυναίκα 45 ετών παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στην Πάτρα στο ύψος του Καστελόκαμπου.

Τη γυναίκα παρέλαβε τραυματισμένη στο πρόσωπο και στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Στο σημείο μετέβη και η αστυνομία.

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ ο προαστιακός κατευθυνόταν στο Ρίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thebest.gr η γυναίκα προσπάθησε να διασχίΜια γυναίκα 45 ετών παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στην Πάτρα στο ύψος του Καστελόκαμπου.

Τη γυναίκα παρέλαβε τραυματισμένη στο πρόσωπο και στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Στο σημείο μετέβη και η αστυνομία.Σοκ είχε προκληθεί και στο μετρό με γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο όταν πιάστηκε το φόρεμά της στην πόρτα και ο συρμός την παρέσυρε!

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ ο προαστιακός κατευθυνόταν στο Ρίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thebest.gr η γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τις ράγες . Το τρένο ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Έκτακτο τώρα: Προαστιακός παρέσυρε πεζό! Σε ποια περιοχή συνέβη;

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς προαστιακός παρέσυρε πεζό! Σε ποια περιοχή συνέβη το γεγονός ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το άτομο και την υγεία του; Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο!

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής την Πάτρα, όταν συρμός του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε άνδρα, κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο άνδρας που έχει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές του τραίνου, στο ύψος της οδού Λευκωσίας.

Στο σημείο έχει κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: protothema.gr