Νέα Μανωλάδα: Ανατριχιάζουν μητέρα και κόρη για τα όσα βίωσαν - «Μπήκε μέσα αυτό το τέρας»

Οι καταθέσεις τους σοκάρουν!

Νέα Μανωλάδα: Ανατριχιάζουν μητέρα και κόρη για τα όσα βίωσαν - «Μπήκε μέσα αυτό το τέρας»

«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας» ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας και της κόρης στην Νέα Μανωλάδα στην περιγραφή τους για τα όσα βίωσαν από τον αδίστακτο ληστή - βιαστή. Σοκαρισμένες παραμένουν η 76χρονη γυναίκα και η 53χρονη.

Το θρίλερ που έζησαν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου. Ο Αλβανός δράστης μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τις δύο γυναίκες και στη συνεχεία κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και βίασε την 53χρονη κόρη της.

«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας. Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα, χτύπησε κλωτσιά και με πέταξε σε μια σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές», περιέγραψε στην κάμερα του ilialive η 53χρονη γυναίκα που λίγο αργότερα έπεσε θύμα βιασμού.

«Ακολούθησαν πολύ δραματικά πράγματα, τα έσπασε όλα. Μου έριχνε κλωτσιές, μου τραβούσε τα μαλλιά. Κάποια στιγμή τόλμησα να ανοίξω τα παράθυρα κι εκεί θύμωσε πολύ και με πέταξε κάτω. Του είπα είμαι άρρωστη, έχω κάνει χειρουργεία. Τι να καταλάβει το κτήνος. Αφήστε, δραματική η κατάσταση, ο Αγιος Χαράλαμπος με γλύτωσε», συμπλήρωσε συγκλονισμένη από το συμβάν η 53χρονη.

Φρίκη ωστόσο είχε προκαλέσει και η είδηση πως καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα - Χτύπησε μάνα και βίασε κόρη πριν τις ληστέψει

Σοκ προκαλεί η είδηση στη Νέα Μανωλάδα πως άνδρας χτύπησε μάνα και βίασε κόρη, λίγο πριν τις ληστέψει! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό το αποτρόπαιο συμβάν; Eπιχείρησε να ληστέψει κι άλλο σπίτι!

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας μπήκε σε σπίτι που διέμεναν δυο γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής.

Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της, από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Το ποσό που πήρε (500 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση) του φάνηκε μικρό και στη συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι, ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της!

Τελικά, ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο ΚΤΕΛ του Πύργου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να αναχωρήσει για την Καλαμάτα.

Επιπλέον, ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Πηγή: ilidakampos