Σοκ στην Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη

Σοκ επικρατεί στην Εύβοια με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη κοντά σε παραλία στο Μαρμάρι. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Το μεσημέρι της Τρίτης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων σε παραλία της Ευβοίας, του νότιου Ευβοϊκού κόλπου.

Η σορός στο Μαρμάρι ήταν σε προχωρημένη σήψη


Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο σοκ είχε προκλήθηκε και στην Θεσσαλονίκη, με τον 63χρονο που βρέθηκε σε σήψη.


Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Εύβοια! Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί στην Εύβοια με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη Βύρα Σουρτζίου!

Το βαρύ όχημα ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει υλικό, όταν από άγνωστη αιτία, έφυγε στην κατηφόρα, πέφτοντας στο γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Δυστυχώς λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα για τα δικαιώματα και το δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Ελλάδας, ένας ακόμη νεκρός προστίθεται στην μακρά λίστα με τα θύματα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων, ενώ συνελήφθη ο 53χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου.

Ωστόσο σοκ είχε δημιουργηθεί πρόσφατα και σε αποθήκη του Καζακστάν με δεκάδες τραυματίες και έναν νεκρό!

Πηγή: lamiareport