Έκτακτο: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Πληροφορίες για νεκρό

Περισσότερα σε λίγο!

Έκτακτο: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Πληροφορίες για νεκρό

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχει ένας νεκρός, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Περισσότερα σε λίγο…

Επίσης πρόσφατα «έπεσαν» πυροβολισμοί έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ με έναν νεκρό!

protothema.gr

Μενίδι: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν τραυματία

Ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στο Μενίδι με έναν τραυματία. Κοντά στο Δημαρχείο σημειώθηκε το επεισόδιο ενώ το θύμα τον πυροβολισμών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ποια είναι όμως η κατάσταση της υγείας του μέχρι τώρα;

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μενίδι και συγκεκριμένα στην οδό Φιλαδελφείας κοντά στο Δημαρχείο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πως η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, όπου βρήκε τον τραυματία, όμως ακόμη είναι άγνωστη η αιτία της ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διεξάγονται έρευνες στην γύρω περιοχή για να εντοπιστούν οι δράστες ή άλλοι που να συμμετείχαν στο επεισόδιο

Έκτακτο τώρα: Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα! Τι συνέβη;

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο και ενημερώνει πως «έπεσαν» πυροβολισμοί στην Γλυφάδα! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν; Υπήρξαν τραυματίες;

Περιστατικό με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα, την Τρίτη το βράδυ. Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ, στην οδό Βοσπόρου 35 .

Υπό την απειλή όπλου, άρπαξαν χρήματα από το ταμείο και στη συνέχεια τρεις άνθρωποι τους ακολούθησαν.

Τότε οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν στον αέρα και τραπηκαν σε φυγή.

Αναζητούνται από την αστυνομία.

Έκτακτο τώρα! Πυροβολισμοί στην Γερμανία! Υπήρξαν νεκροί!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο και ενημερώνει πως «έπεσαν» πυροβολισμοί στην Γερμανία, ενώ η είδηση σοκάρει καθώς υπήρξαν και νεκροί! Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γερμανίας καθώς υπάρχει περιστατικό με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν πέσει νεκροί μετά από πυροβολισμούς στην πόλη Ροτ αμ Ζέε, στη Βάδη Βυρτεμβέργη.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι από τους πυροβολισμούς υπάρχουν και τραυματίες.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει σπεύσει στο σημείο και διερευνά το περιστατικό.